Bookmaker: Nu bliver FCK’s gulddominans brudt af Brøndby

Alexander Zorniger. Billede fra NordicBet

Søndag den 5. november var en glædens dag for alle, som holder med Brøndby IF. Efter 13 års tørke blev det endelig til en sejr i Danmarks nationalarena Parken. Det var endda på en dødbold, at Christian Nørgaard fik headet sejren i land. Standardsituationer plejer ellers at være Ståle Solbakkens speciale, men med Alexander Zornigers ankomst på Vestegnen ligner det for alvor et tronskifte i dansk fodbold.

 

Spil på at Brøndby bliver mestre hos NordicBet

 

Det har de da også lagt mærke til hos bookmakeren NordicBet. De vurderer nu, at chancen for et blå-gult mesterskab er øget til 41 procent. Derfor er der kun odds 2,25 på, at mesterskabet ender på Vestegnen. Sidst oddset var så lavt på et Brøndby-mesterskab var i 2008. Her endte det dog med, at de bolchestribede nordjyder fra AaB overraskede alt og alle ved at vinde klubbens tredje mesterskab.

– Sejren over FCK var det sidste hak i bæltet, Brøndby manglede for at påtage sig favoritrollen. Mens Zornigers mandskab tidligere har formået at matche FCK, må man blot konstatere, at de for første gang siden mesterskabet i 2005 er et niveau over FCK både i tabellen og på grønsværen, udtaler Thomas Holm som er pressechef for NordicBet.

 

Tolv års tørke

Sidste gang Brøndby vandt i Parken var, da Michael Laudrup var cheftræner. Det var den 9. september 2004, og da sæsonen var slut, havde de blå-gule vundet både det danske mesterskab og pokalturneringen. Derudover er det også første gang siden 2004, at klubben fra Vestegnen fører Superligaen efter 14. og 15. spillerunde. Der er altså rigtig mange ting, som der taler for, at Alexander Zorniger er manden som skal sørge for at mesterskabet kommer hjem til Brøndby efter 12 års tørke.

– Selvom Ståle skulle få lov til at gå transferamok til januar er 11 point et stort gab. Brøndbys trup emmer af spillelyst, og det er tydeligt at spillerne trives i Zornigers system. Kun FC Midtjylland kan nærme sig samme niveau, hvorfor vores odds også afspejler, at det bliver et tæt kapløb mellem FC Midtjylland og Brøndby, siger Thomas Holm afslutningsvis.

Ulvene fra FC Midtjylland har også været i storform igennem længere tid. Hvis man tror på, at de slår Brøndby af pinden, så belønner NordicBet dette med odds 2,35. De danske mestre fra FC København betragtes nu som outsidere til titlen og giver derfor odds 7,00. Kasper Hjulmand og FC Nordsjælland er bookmakerens dark horse. Hvis de ender med at overraske alt og alle, belønnes dette med odds 15,00.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her.

Brøndby skal efter landskampspausen møde FC Nørdsjælland hjemme på Vilfort Park.

Nedenunder kan man se odds fra NordicBet på, hvem der vinder Superligaen 2017/2018.

Vinder: Odds:
Brøndby 2,25
FC Midtjylland 2,35
FC København 7,00
FC Nordsjælland 15,00
Hobro 200,00
OB 300,00
AC Horsens 400,00
AaB 500,00
Lyngby 800,00
AGF 900,00
SønderjyskE 1250,00
Silkeborg 1300,00
Randers FC 2500,00
FC Helsingør 3500,00

 

Odds på hvem der bliver danske mestre hos NordicBet