Black Friday bombe hos betfair: Odds 100 på Man U, Liverpool & Man C

I dag er det Black Friday, og det betyder gode tilbud i lange baner. Ikke kun i butikkerne, men også hos bookmakerne! Bare se på betfair som giver alle deres nye kunder odds 100, hvis både Manchester United, Liverpool og Manchester City vinder deres kampe lørdag klokken 16:00. Det er muligt at spille en tier på dette, hvilket vil sige en potentiel gevinst på 1.000 kroner. Bonussen skal endda kun gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 indenfor tre måneder, hvilket bestemt er overkommeligt hos en bookmaker med så mange markeder.

Tryk på den grønne knap og få den perfekte start på tilværelsen hos betfair.

 

Få odds 100 på Man U, Liverpool og Man C

 

Sådan får du odds 100

For at tage imod denne Black Friday-bombe fra betfair skal du sådan set bare følge disse fire simple trin.

  1. Gå til kampagnesiden
  2. Tryk på TILMELD DIG NU >>
  3. Opret konto og brug promokoden ZFBJ6B
  4. Spil ti kroner på Man U, Liverpool og Man C til odds 100

Med et enkelt klik på enten vores link foroven eller en af de grønne knapper bliver du sendt direkte til kampagnesiden hos betfair. Her kan du læse meget mere om tilbuddet og trykke på TILMELD DIG NU, når du er klar til at oprette en bookmakerkonto hos dem. Kontoen opretter du bare ved at udfylde dine personlige oplysninger, mens promokoden ZFBJ6B bliver helt automatisk tastet ind, hvis du benytter dig af vores knapper eller links.

Du skal altså ikke rigtig gøre andet end at udfylde oplysningerne, oprette kontoen og indbetale minimum 50 kroner på siden. Når det er gjort, så smider du en tier på sejre til Manchester United, Liverpool og Manchester City til odds 100 inden kampstart lørdag klokken 16:00. Hvis alle tre mandskaber tager tre point, så vinder du 1.000 kroner som en bonus, der skal gennemspilles en enkelt gang til mindst odds 1,50 indenfor 90 dage. Derefter kan du kvit og frit bruge pengene lige præcis, som det passer dig.

 

Derfor vinder Man U, Liverpool og Man C

Manchester United tager hjemme på Old Trafford imod kriseramte Crystal Palace, og det lugter langt væk af en hjemmesejr. Roy Hodgson og co. har således ikke smagt sejrens sødme siden den 25. september, hvor de vandt med 0-3 over West Bromwich Albion i Carabao Cuppen. Siden den dag er det blevet til seks nederlag, en enkelt pointdeling og nul clean sheets med en samlet målscore på 4-12. De røde djævle tabte godt nok til The Citizens inden landskampspausen, men de er også det bedste hold i England netop nu. Før det havde de snuppet tre sejre på stribe. José Mourinho trækker med al sandsynlighed det længste strå.

Liverpool skal en tur til Vicarage Road for at møde denne sæsons helt store overraskelse Watford. The Reds er forsat ubesejrede i Premier League med ni sejre og tre uafgjorte med en samlet målscore på 23-5. Deres defensiv er bundsolid, og de burde kunne holde The Hornets fra fadet. Derudover skal man huske på, at de har den drabelige fronttrio bestående af Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah. En af dem burde få kuglen forbi Ben Foster, og det skal simpelthen være nok til tre point for Jürgen Klopps tropper.

Manchester City drager til Olympic Stadium i London for at krydse klinger med West Ham. Pep Guardiola ligger lunt i svinget til at snuppe det engelske mesterskab for anden sæson i træk, da hans mandskab fører Premier League med 32 point efter 12 kampe og en samlet målscore på 36-5. De har altså både den bedste offensiv og defensiv i ligaen. The Hammers er derimod i en forfærdelig forfatning, da de ligger og roder rundt på 13. pladsen med 12 point og en samlet målscore på 14-18. Alt andet end en udesejr i hovedstaden ville være en mindre sensation.

 

betfairs regler og vilkår

Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye kunder hos betfair. Du kan altså ikke gøre brug af det, hvis du allerede har en konto hos dem. Vinder Man U, Liverpool og Man C, så er det ensbetydende med en gevinst på 1.000 kroner. De bliver udbetalt som bonuspenge, hvilket vil sige, at de skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere. Det har du tre måneder (90 dage) til at gøre. Derefter kan du udbetale dem til din bankkonto eller spille videre for dem.

Det forhøjede odds kan ikke kombineres med andre væddemål, og det er ikke muligt at bruge cash out-knappen. Derudover giver indbetalinger foretaget med NETELLER og Skrill ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Få odds 100 på Man U, Liverpool og Man C

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund