Spil 550 kroner risikofrit på Manchester-derbyet med Betfair

Betfair giver nye spillere muligheden for at spille 550 risikofrie kroner på den store kamp mellem Manchester United og Manchester City. Det kræver blot, at det er dit første spil med din nye Betfair-konto. Kampen spilles søndag den 8. marts klokken 17.30 på Old Trafford. De to hold har allerede mødt hinanden tre gange i denne sæson. Her har City vundet en enkelt gang, mens United har sejret to gange. Man må med rette kunne forvente en relativt tæt kamp i årets sidste Manchester-derby, hvor City er forhåndsfavoritter. United står dog også med gode chancer for at drille City, for hvem kampen er knap så vital.

 

 

Betfair - Manchester-kampagne

 

 

Sådan får du dit risikofrie spil hos Betfair

  1. Du skal oprette dig hos Betfairs Spillebørs.
  2. Du skal være ny kunde.
  3. Du skal bruge promokoden FEODK5
  4. Med dit første spil skal du spille på udfaldet af kampen mellem Manchester United og Manchester City.
  5. Dit væddemål skal være på minimum 550 kroner.
  6. Du får 550 kroner retur, hvis dit væddemål ikke går hjem.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

Det er som nævnt fjerde gang i denne sæson, at de to Manchester-hold mødes. I første kamp i ligaen vandt United en imponerende 2-1 sejr på Etihad på mål af Rashford og Martial. Holdene mødtes også i to Liga Cup semifinaler. Udmygede City United i første halvleg af det første opgør på Old Trafford, hvor de første 3-0 ved pausen. United vandt anden halvleg og kampen sluttede 3-1 til City. I anden kamp vandt United med 1-0, men det var altså ikke nok til at sende dem videre. Nu gælder denne vigtige kamp på Old Trafford.

Derfor vinder United

City er favoritter forud for kampen. De er inde i en god periode med sejre i pokalturneringerne og over Real Madrid i Champions League. I ligaen har man senest slået rivalerne Leicester i en tæt kamp. United har også ramt en ganske god stime og er ubesejrede i de seneste fire ligakampe. Der er uden tvivl mere på spil for United i denne kamp. De kan med en sejr presse Chelsea på fjerdepladsen. City er syv point foran Leicester og har stadig 22 point op til Liverpool. Det lugter dermed kraftigt af en andenplads. Citys fokus må desuden ventes at være på Champion League, som er det altoverskyggende mål i denne sæson.

Dette er som nævnt et risikofrit spil, hvor man får sine 550 kroner retur, hvis man ikke vinder. United bør stå med så gode muligheder på hjemmebane mod et lettere ustabilt City-hold, at man bør gå efter guldet. En sejr til United giver i skrivende stund favorable odds 5,3, men City-sejr blot giver 1,66. Derfor bør man i vores optik gå efter sejr til Manchester United. United har desuden en yderst formstærk herre ved navn Burno Fernandes, som helt sikkert kan komme til at gøre ondt på et City forsvar, som fortsat mangler Aymeric Laporte. Fernandes har scoret i sine seneste tre kampe for Manchester United, så portugiseren er brændvarm.

Regler og vilkår

Dette spil forbeholdt nye danske kunder på Betfairs Spillebørs. Du skal være opmærksom på, at du for at være kvalificeret til kampagnen skal gøre brug af promokoden FEODK5. Du skal desuden have foretaget en første indskud på minimum 550 kroner for at kunne deltage i denne kampagne. Hvis vælger at spille for mindre end 550 kroner, skal du være opmærksom på, at dit væddemål ikke vil være kvalificeret til kampagnen. I tilfælde af, at du spiller for mere end 550 kroner, vil du skal få 550 kroner retur, hvis du ikke vinder på dit kvalificerede væddemål.

Dit kvalificerede væddemål skal være placeret på Betfairs Spillebørs på kampen mellem Manchester United og Manchester City. Hvis du spiller dette væddemål som Sportsbook, multispil eller lignende, vil dette ikke kunne deltage i kampagnen. Du skal være opmærksom på, at dit spil skal være placeret inden for syv dage af din kontos oprettelse.

I tilfælde af at dit spil annulleres eller ikke accepteres, vil dette ikke være gældende i kampagnen. Hvis du placerer to kvalificerede væddemål inden for samme tidspunkt, skal du være opmærksom på, at det først afgjorte af disse vil være gældende. Der kan kun foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair forbeholder sig retten til at annuellere tilmelding fra konkurrencen, i tilfælde af, at de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe