Få odds 2,00 scoring i Liverpool – Man City med Betfair

Betfair tilbyder nye danske spillere på deres Sportsbook boostede odds 2,00 på, at der scores mindst ét mål i Premier League-topkampen mellem Liverpool og Manchester City. Det svarer næsten til en fordobling af det originale odds, og man kan spille op til 300 kroner med tilbuddet. Dermed vil man kunne vinde op til 600 kroner i forbindelse med dette tilbud.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i Liverpool – Manchester City

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBQAI.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Liverpool – Manchester City.
  4. Dit væddemål kan være på maksimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00 mod det originale odds 1,01.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal gennemspilles én gang på Betfairs Sportsbook til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i Liverpool – Manchester City

Kampene mellem Liverpool og Manchester United har gennem de sidste par sæsoner haft stor indflydelse på mesterskabskampen. Denne bliver ingen undtagelse.

De regerende mestre Liverpool er på fjerdepladsen og syv point efter City, som tilmed har en kamp i hånden. Derfor skal Liverpool helst vinde denne kamp for at holde sig til.

Det bliver dog lettere sagt end gjort for et mandskab, der som bekendt har store problemer med skader i centerforsvaret. Gomez, Matip og van Dijk ventes begge at være ude de næste par måneder.

De sidste par kampe har man spillet med 23-årige Nathaniel Phillips og Jordan Henderson i midterforsvaret. Det er naturligvis ikke nogen optimal løsning. Man har også hentet Ben Davies ind i Preston North End.

De kan dog glæde sig over, at offensiven har fungeret, og kun Manchester United (46) har scoret flere mål end Liverpools 43.

Nu står Liverpools skadesplagede forsvar overfor et Manchester City-hold, som ikke har tabt deres sidste ni Premier League-kampe i streg. De sidste seks er vundet med en samlet målscore på 15-0.

Af de sidste 20 indbyrdes møder i Premier League har blot ét været uden scoringer. Med den statistik anser vi det for at være sandsynligt, at der kommer bare ét mål kampen.

 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål hos Betfair

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende tilgængelig for nye danske spillere på Betfairs Sportsbook. Det er vigtigt, at man benytter promokoden ZFBQAI, når man opretter sin nye konto. Hvis man tidligere har været kunde hos Betfair, vil man ikke have mulighed for at deltage i kampagnen. Deltager man ved hjælp af en dobbeltkonto eller med mere end en konto, kan Betfair tilbageholde ens gevinster.

Denne kampagne gælder udelukkende spil, der er foretaget på kampen mellem Liverpool og Manchester City. Her skal være tale om væddemålet, der er foretaget inden kampens start. I dette tilfælde vil det sige inden søndag den 7. februar klokken 17.30. Man vil maksimalt kunne spille 300 kroner på sejr til et af holdene med dette tilbud. Man skal være opmærksom på, at væddemål på større beløb end 300 kroner ikke vil resultere i odds boost.

Kampagnen er udelukkende for spil, der er foretaget på Betfairs Sportsbook. Det er ikke muligt at foretage sin kvalificerende indbetaling med en bonus. Vælger man at gøre brug af funktionen cash-out, vil man ikke længere kunne booste sine odds.

 

Regler for gratis spil

Vinder man med sit kvalificerende væddemål, vil man få sit indskud udbetalt i form af kontanter. Derudover vil man få selve gevinsten udbetalt i form af et gratis spil. Denne udbetaling vil ske i løbet af 24 timer. Man vil herefter have 90 dage til at benytte dette. Det kan bruges på Betfairs Sportsbook.

Det gratis spil kan bruges på single- såvel som multispil. Man skal være opmærksom på, at det skal ske til en minimumsodds på 1,50. Hvis man vælger at spille bruge multispil, skal mindst ét af dettes væddemål være til minimum odds 1,50.

I tilfælde af, at man har et gratis spil stående på sin konto, vil dette blive brugt til at betale det først mulige spil. Her skal man være opmærksom på, at dette skal være afgjort inden for 90 dage. Gevinsten fra dette vil blive sat ind på ens hovedkonto.

Skulle ens væddemål blive annulleret, vil man få sit gratis spil tilbage. Dette vil da ikke længere være gældende i forbindelse med gennemspilskravet. Man skal være opmærksom på, at spillet ikke længere vil være gældende i forbindelse med gennemspilskravet, hvis man gør brug af cash-out-funktionen. Indbetalinger foretaget med Neteller eller Moneybookers vil heller ikke være gældende. Betfair har ret til at annullere kampagnen på ethvert tidspunkt.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe