Det første opgør mellem Vendsyssel og Horsens sluttede 0-0, og dermed har Vendsyssel sikret sig det bedste udgangspunkt før returopgøret. Godt nok havde Vendsyssel ikke en eneste afslutning inden for rammen i den første kamp, men hjemme på Hjørring Stadion kan alt ske.

Vi er klar med en optakt til Vendsyssel vs Horsens, hvor vi også ser på odds og spilforslag til Superliga playoff-dramaet, som løber af stablen søndag d. 4. juni kl. 16.00, og som kan ses direkte i farvefjernsynet på TV3 Sport 1.

For de bedste odds på Vendsyssel mod Horsens anbefaler vi bet365, hvor du finder odds under Fodbold -> Danmark -> Superliga Playoffs.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag til kampen

Ser vi på Vendsyssels fire seneste kampe i 1. division, er det blevet til tre sejre og ét nederlag. Hjemme har Vendsyssel slået Skive med 4-0 og HB Køge med 3-2, og man hentede også en flot 0-1 sejr ude mod ligeledes formstærke Helsingør. Nederlaget kom mod Hobro som vandt den direkte kamp om 1. pladsen i NordicBet Ligaen med 1-0.

Vendsyssel får nu en finale på et formentlig pakket Hjørring Stadion, og har bestemt masser af chancer for at lægge Horsens under pres. Horsens scorede i alt fire mål i de to kampe mod Esbjerg, men ellers har holdet haft svært ved at finde vejen til netmaskerne på det seneste, når man har mødt godt organiserede mandskaber. Et sådan er Esbjerg ikke, men det er Vendsyssel, og vi tror Bo Henriksens tropper får svært ved at skabe mange chancer i denne kamp.

Vi hælder til en målfattig affære, hvor vi formentlig ikke kommer til at se flere end 2,5 mål. Odds 1.57 på Under 2,5 virker fornuftigt, hvis man leder efter “et sikkert odds”.

Kampen kan meget vel ende med 1-0 til ét af mandskaberne, og her tror vi mest på hjemmeholdet. Vendsyssel er stærke på hjemmebanen, og odds 2.90 lige nu virker fornuftigt.

Odds.dk spilforslag:

  • Vendsyssel vinder: 2.90
  • Ciffertip 1-0: 7.50
  • Under 2,5 mål: 1.57

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Vendsyssel vs Horsens

Det er den tidligere FCM- og AGF-cheftræner, Erik Rasmussen, som står i spidsen for Vendsyssel, og den karismatiske “Tryllerik” var godt tilfreds med resultatet og forløbet af den første kamp i Horsens onsdag aften, hvor gæsternes indskiftede Ninos Gouriye så direkte rødt i kampens sidste minutter.

“Jeg er glad for, at vi lukkede så godt ned for Horsens, som er et vanskeligt hold at spille imod. Jeg er rigtig tilfreds med vores defensive præstation. Vi producerede ikke særlig meget offensivt, men det kommer forhåbentlig på søndag”.

Syv skud forbi mål og nul indenfor rammen var hvad Vendsyssel præsterede i den første kamp, men Erik Rasmussen besidder et rigtigt stærkt 1. divisionshold, som han selv vurderer til at være det stærkeste i rækken overfor BT.

“Ja, det vil jeg sige. Jeg synes, der er rigtig meget kvalitet i truppen, men problemet er, at vi skulle have en del tid til at blive sammenspillet, da jeg overtog (i februar, red.). Derfor haltede vi en del i begyndelsen, men inden Hobro-kampen var vi det hold, der gennem den seneste periode havde fået flest point”, sagde Erik Rasmussen til BT.

Horsens’ Lasse Kryger forventer endnu en tæt herrefight med masser af dødbolde i søndagens returkamp:

“Det var en hård fysisk kamp, hvor der bliver lagt stor vægt på dødbolde. Jeg tænker, at der venter meget af det samme på søndag”, siger Kryger til Nordjyske og tilføjer:

“Vi manglede lige de sidste fem procents overskud for at komme helt igennem til åbne chancer. Nu får vi fire dages hvile – i modsætning til de tre vi havde før denne kamp. Det betyder altså en del at få et døgns ekstra restitution.”.

Spil på kampen hos bet365.dk >>