En sjællandsk sportsbetter var mere end almindeligt heldig, da han med en samlet indsats på 110 kr. vandt hele 23.000 kr. på oddset; takket være et par røde kort og to mål i overtiden.

Alle danske fodboldspillere ved, at man skal spille videre til dommeren fløjter… og det ved de tilsyneladende også i både Italien, Spanien og Belgien, hvilket en mand fra det nordvestlige Sjælland er rigtigt glad for i dag.

Bookmaker is inactive

Manden spillede i weekenden en oddset-kupon med fem kampe lige på for en 10’er, og garderede med et system, så han kunne nøjes med to af fem rigtige.

Det startede fint med et volleyball-opgør og en ishockey-kamp, der gik hjem, og da AS Roma så var heldige at få 2-2 mod AC Milan på et mål i det 93. minut, så var manden allerede sikret et lille overskud på 140 kroner.

I de to sidste fodboldkampe, så det derimod håbløst ud. Med et kvarter igen manglede der dels to røde kort i kampen mellem Atletico Madrid og Barcelona, og dels et enkelt mål til udeholdet i den belgiske kamp mellem Oud-Heverlee Leuven og KV Kortrijk.

”Normalt følger jeg med i kampen. Det er jo pointen med det hele, det er det, der er det sjove. Jeg spiller ikke for så store beløb. Det er mere det der med at prøve at gennemskue, hvad der sker, der er det sjove. Men i går var jeg møgtræt, så jeg fulgte kun med til 2-2 i den italienske kamp, og så gik jeg i seng,” fortæller han.

AS Romas scoring til 2-2 i dommerens tillægstid var dog kun det første af fire små mirakler, så derfor troede manden næsten ikke sine egne øjne, da han midt om natten stod op for at tisse.

Da han var gået i seng nogle timer tidligere, var der intet, der tydede på, at de to sidste kampe skulle gå hjem: I Spanien var der kun givet et par gule kort, og manden havde spillet på to røde. Og i den belgiske kamp manglede bundholdet Kortrijk stadig det afgørende mål.

Men heldigvis blev der spillet til dommeren fløjtede, og i det 92. minut kogte gemytterne over i det spanske, så begge hold fik et rødt kort, og samtidigt i Belgien fik Kortrijk såmænd scoret sejrsmålet til 3-2.

”Jeg tjekkede min telefon senere, for jeg skulle op at tisse, og så kunne jeg se, at jeg havde vundet 23.000 kroner! Der var jeg oppe at køre, så det var svært at falde i søvn igen,” indrømmer manden glad.

”Jeg spiller gerne for små beløb, men det her.. det er ikke sket før,” fortæller han.

Danskek Spil Tips' officielle logo

Kuponen:

Red Bull München – Bietigheim Steelers, (ishockey) München med mere end fire mål, odds 2,80

Monza –Taranto, kamp afgøres i fjerde sæt, odds 2,4

AC Milan – AS Roma, uafgjort, odds 3,50

Atletico Madrid – Barcelona, rødt kort til begge hold, odds 20,00

Oud-Heverlee Leuven – KV Kortrijk, 2, odds 4,2

Spillet for 10 kroner lige på og system 2/5 for 10 kroner pr spil, samlet indsats 110 kroner.

Gevinst: 22.950 kroner