Kamp: Leeds United – Everton

Spilforslag: Leeds United vinder kampen

Odds: 2,12

Spilstop: 30. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter sidste sæsons skuffelser, som var tæt på at kulminere i en nedrykning, har Leeds fået en god start i år. Nu skal de forsøge at bygge videre på denne, når Everton kommer på besøg.

The Toffees har fået en knap så god start på denne sæsons Premier League. Dermed kunne det meget vel ligne endnu en sæson, hvor det kommer til at handle om at undgå nedrykning for Frank Lampards tropper.

Der venter bestemt heller ingen let opgave her i Leeds, som for alvor har fået tro på tingene under Jesse Marsch. Vi regner med, at denne kamp slutter med en sejr til Leeds.

 

Derfor vinder Leeds kampen

Mange spåede, at Leeds ville gå en svær sæson i møde efter salgene af Raphinha og Kalvin Phillips. Netop de to har var nemlig to de bærende kræfter sidste sæson, hvor man som nævnt med nød og næppe undgik nedrykning.

De to har dog indtil videre ikke været videre sagnet. Amerikanske Tyler Adams er trådt ind på den defensive midtbane og har indtil nu lignet en perfekt afløser for Phillips.

Samtidig har Rodrigo i angrebet fået en drømmestart på denne sæson. Sidste sæson scorede han seks mål. Det bliver uden tvivl forbedret betragteligt i år. Alt i alt ser det lyst ud for Leeds.

Det samme kan man ikke helt sige om Everton. Ser vi på the Toffees’ første tre kampe, så kastede disse blot ét point af sig.

Man har især savnet Dominic Calvert-Lewin, der har været skadet siden sæsonstarten og også ventes at misse denne kamp. Det er tydeligt, at dette Everton-hold mangler en målscorer. Vi regner også med, at de får det svært mod Leeds.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leeds United vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,12 på dette.