Kamp: Silkeborg IF – AaB

Spilforslag: Silkeborg IF vinder kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 8. august kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Med syv point ud af ni mulige har Silkeborg fået en fremragende start på deres anden sæson tilbage i Superligaen. Nu venter der et møde med AaB, som blot har skrabet ét point sammen.

Derfor er sidste sæsons bronzevindere fra Silkeborg da heller ikke overraskende favoritter til at løbe med sejren. Vi regner med, at det midtjyderne lykkes med det.

 

Derfor vinder Silkeborg kampen

Silkeborg havde ryggen mod muren i sæsonens første kamp mod Lyngby. Her fik man dog vendt et truende 0-2-nederlag til 2-2.

Derefter spillede man lokalrivalerne FC Midtjylland ud af banen med en fornem 3-1-sejr i Herning. Senest blev det så til en 2-0-sejr hjemme på JYSK Park mod Brøndby.

En af hovedårsagerne bag de gode resultater er, at sidste sæsons Superliga-topscorer – Nicklas Helenius er kommet flyvende fra start. Han har således scoret fire mål i sine første tre kampe. Derudover er der også Nicolai Vallys, som har bidraget med et mål og to assists.

Helt så godt ser det som nævnt ikke ud længere nordpå i Aalborg. AaB tabte sæsonens to første kampe mod Viborg og formsvage FCK med henholdsvis 1-2 og 1-3.

I seneste runde havde man i første halvleg store problemer mod oprykkerne fra Horsens. I anden halvleg halvleg så det langt bedre ud for AaB. Manglende skarphed og en storspillende Matej Delac resulterede dog i, at det endte med en nulløsning.

Hvis ikke AaB opper sig gevaldigt, så får de problemer mod dette storspillende Silkeborg-hold. AaB offensiven har som nævnt manglet skarphed. Det er selvsagt et problem mod et hold, som har scoret syv mål i de første tre runder.

Vi siger dermed, at det ender med endnu en nedtur for AaB og tre vigtige point i topkampen til Silkeborg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Silkeborg IF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,71 på dette.