Kamp: FC København – Slovan Bratislava

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,69

Spilstop: 9. december kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til den sidste spillerunde af Conference Leagues gruppespil. Her kan FC København glæde sig over, at de allerede har sikret sig gruppespillet og dermed kvalifikation til næste runde.

Inden da skal de dog slutte 2021 af med dette opgør mod slovakiske Slovan Bratislava. De ligger nummer to i gruppen, men er á point med PAOK på tredjepladsen, så de har hårdt brug for point.

Det er dog som nævnt årets sidste kampe i Parken inden vinterpausen. Vi regner da også med, at FCK går efter at slutte året godt af med en sejr mod den slovakiske hovedstadsklub.

 

Derfor vinder FC København kampen

FCK har levet op til favoritværdigheden i Gruppe F ved at vinde fire af de første fem kampe. Deres ene nederlag mod PAOK kom som bekendt efter, at man blev reduceret til ti mand i løbet af de første ti minutter.

Man startede gruppespillet med et møde med dagens modstander Slovan Bratislava. Her sikrede to mål af Jonas Wind og et af Jens Stage en fin 3-1-sejr i Slovakiet.

FC København er ude af den dansk pokalturnering. Derfor er det efterhånden halvanden uge siden, at man sidst var i aktion. Det var, da man mødte AaB i Superligaen.

Her blev det til en solid 3-1-sejr i Aalborg efter mål af Lukas Lerager, Roony Bardghij og William Bøving. Det betyder, at man overvintrer på andenpladsen – blot to point efter FC Midtjylland.

Nu handler det så om, at give publikummet i Parken en god afslutningen på fodboldåret 2021.

Bratislava dominerer hjemme i Slovakiet, hvor de fører ligaen med otte point. De har dog været mere svingende i Conference League, hvor det er blevet til to sejre, to uafgjorte og et nederlag til FCK.

Det er kun lykkes at slå Lincoln fra Gibraltar, som har tabt alle deres kampe. Den tidligere Aston Villa-spiller Andre Green har været den store profil med fire mål i fem kampe i Conference League.

Da FC København ikke har den store grund til at spare spillere i dette opgør regner vi med, at de stiller med et slagkraftigt hold, som kan sikre de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,69 på dette.