Kamp: Arsenal – Aston Villa

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 22. oktober kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter en skidt start har Mikel Artetas Arsenal så småt fået vendt tingene. Det var tæt på at gå galt sidste runde, men man fik sikret et point i sidste minut.

Nu gælder det så en hjemmekamp mod Aston Villa, som har været en svær modstander for Arsenal de sidste to sæsoner. The Villans har dog også deres problemer at slås med.

Vi regner med, at Arsenal får revancheret deres seneste par nederlag til Arsenal med en sejr i denne vigtige kamp på Emirates. Det er tæt i midten af tabellen, så tre point kan potentielt rykke en del for the Gunners.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Arsenal lagde ud med at tabe sæsonens tre første Premier League-kampe. Siden da har man dog ikke tabt én eneste kamp i hverken ligaen eller Liga Cuppen.

Det blev til tre sejre i streg mod Norwich, Burnley og rivalerne Tottenham. Derefter hentede man et godt point ude mod Brighton. I seneste kamp mod Crystal Palace spillede Arsenal en god første halvleg. I anden halvleg overlod man dog for meget af initiativet til Palace, som kom foran med 2-1. Dybt inde i overtiden fik Alexandre Lacazette dog sikret et point.

Det gør naturligvis, at Arsenal fortsat kan gå ind til denne kamp mod Villa med en god portion selvtillid i bagagen. Det får de også brug for. De har nemlig tabt de seneste tre kampe mod Villa med henholdsvis 1-0, 3-0 og 1-0.

Der er dog håb forude. Villa har haft et formdyk efter sejre over Everton og Manchester United. Deres seneste to kampe mod Tottenham og Wolverhampton endte således med nederlag på 1-2 og 2-3.

Særligt sidste rundes nederlag til Wolves var bekymrende. Her kom man efter 68 minutter foran med 2-0 ved John McGinn. Derefter gik alt dog galt, og i løbet af kampens sidste 15 minutter scorede Wolves hele tre gange, da Villa-forsvaret nedsmeltede.

Villa kan glæde sig over, at Leon Bailey og Bertrand Traoré bør blive klar til kampen. De kommer dog med stor sandsynlighed til at starte på bænken. Vi regner under alle omstændigheder med, at Arsenal med Bukayo Saka i truppen ender med at løbe med de tre vigtige point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,95 på dette.