Kamp: Silkeborg IF – AGF

Spilforslag: Silkeborg IF vinder kampen

Odds: 2,35

Spilstop: 20. september kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Under 50 kilometer adskiller de to modstandere, så der er med andre ord tale om et lokalopgør i det midtjyske. Silkeborg har blot tabt én af sæsonens første otte kampe. Til gengæld har man spillet fem uafgjorte, hvilket forklarer, at man “blot” ligger nummer seks.

Det har dog set langt værre ud for AGF. Aarhusianerne har haft en svær sæsonstart. Inden sidste spillerunde havde man således endnu ikke vundet i Superligaen.

Her mødt man dog Vejle hjemme i Aarhus. Vejle var det eneste hold for hvem, det så værre ud end for AGF. Det blev AGF, som efter en scoring af Mikael Anderson endelig kunne juble over tre point.

Vi mener dog stadig, at pilen først og fremmest peger i Silkeborgs retning. Derfor siger vi da også, at det bliver dem, som ender med at løbe med de tre point.

 

Derfor vinder Silkeborg IF kampen

Efter deres 3-0-nederlag til FC Midtjylland lader Silkeborg til at have fået styr på tingene igen. Først slog man Randers med 2-1 på et tidspunkt, hvor Randers ellers var ganske godt kørende.

I sidste runde skulle Silkeborg en tur til Brøndby. Her lykkedes det at få et point mod de regerende danske mestre. Mark Brink og Simon Hedlund scorede de to mål i den 1-1-kamp.

Nu gælder det så mødet med AGF. De sikrede som nævnt sæsonens første sejr mod bundproppen Vejle. Inden da havde man blot skrabet tre point sammen og blandt andet tabt til sæsonens anden oprykker – Viborg.

Ser man på de første otte runder, så har Silkeborg spillet sig frem til 38 skud på mål – en delt fjerdeplads i den statistik. AGF ligger derimod nede mod bunden, når det kommer til den statistik 28 skud på mål, hvilket kun Vejle har gjort dårligere.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Silkeborg IF vinder kampen mod AGF. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette væddemål.