Kamp: Watford – Queens Park Rangers

Spilforslag: Watford vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 1. februar kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Watford er med i et bredt feltet af kandidater i kampen om en direkte oprykningsplads til Premier League. Derfor er hver eneste kamp vigtig for the Hornets.

De er ubesejrede i deres sidste fire kampe, og nu gælder det Queens Park Rangers. Det er naturligvis en kamp, hvor Watford er favoritter, og det tror vi, at de lever op til mod et svingende QPR-hold.

 

Derfor vinder Watford kampen

Watford har været med i den rigtige ende af the Championship gennem stort set hele sæsonen. Som nævnt har en god stime i de sidste fire kampe gjort, at man nu er godt med i kampen om de vigtige direkte oprykningspladser.

I denne periode har man slået Huddersfield Town, Barnsley og Stoke City, men det senest blev til uafgjort ude mod Millwall. Det er naturligvis godkendt af Watford, der som nedrykker fra Premier League gerne skal tilbage hurtigst muligt, hvis de skal holde på deres profiler.

En af de helt store af disse er Ismaïla Sarr, som man formåede at holde på efter nedrykningen. Sarr har i sine 22 kampe i the Championship leveret fem mål og samme antal assists. Der er også Troy Deeney med seks mål og tre assists og blot 19-årige brasilianske Joao Pedro, som har seks scoringer.

Det bliver dermed en hård opgave, som QPR kommer på, når de skal en tur til Vicarage Road. QPR lagde ud med at vinde 2021s første to ligakampe mod Luton og Cardiff med 2-0 og 1-0, men senest tabte man 1-0 til Derby County.

Inden Queens Park Rangers’ sejr mod Watford havde de ikke vundet deres foregående ni ligakampe. Dette bør med andre ord være en kamp, som Watford med deres gode form bør være i stand til at vinde.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Watford slår Queens Park Rangers. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.