Kamp: Sydney FC – Shanghai SIPG

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 19. november kl. 11:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Efter mere end otte måneders ufrivillig pause starter den asiatiske Champions League endelig op igen. Her mødes de australske mestre Sydney FC og kinesiske Shanghai SIPG, som har flere stjerner med fortid i Europa. Holdene mødtes også i forrige udgave i turneringen i to opgør, som bød på godt med mel. Det tror vi også bliver tilfældet i dette opgør.

 

Derfor scores der over 2,5

Som nævnt har denne turnering ligget stille gennem mere end et halvt år. Den australske liga sluttede den 30. august. Det kan gå hen at blive et problem for Sydney, som altså kan mangle kampform.

Det samme kan man ikke sige om Shanghai SIPG. Kinesernes hjemlige sæson sluttede tidligere i november, så har altså flere kampe i benene. Her sluttede Shanghai nummer fire efter slutspillet, hvor man tabte semifinalerne til Jiangsu Suning efter forlænget spilletid. Kampen om tredjepladsen blev tabt til Beijing Sinobo Guoan over to kampe med 3-2.

Ser man på Champions League, så har Shanghai slet ikke været i kamp endnu, mens Sydney har spillet to kampe. Her er det endt med et point til australierne. Først tabte man 4-0 til japanske Yokohama F. Marinos. Derefter spillede man 2-2 med sydkoreanske Jeonbuk Motors.

I seneste udgave af den AFC Champions League mødtes netop Sydney FC og Shanghai SIPG også i gruppespillet. Her var tale om to yderst målrige affærere som endte 2-2 og 3-3.

Denne gang tror vi også på noget lignende. Sydneys manglende kampform kan blive udslagsgivende, mens Shanghai har store profiler som Oscar, Hulk og Marko Arnautovic på holdet, som alle vil true Sydney-målet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Sydney FC og Shanghai SIPG. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.