Kamp: Rukh Brest-Gorodeya

Spilforslag: Under 1,5 mål i kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 2. maj kl. 15:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Rukh Brest og Gorodeya er kommet nogenlunde ens fra start i dette års Premier League. Rukh Brest er oprykker og har fået skrabet hæderlige otte point sammen gennem deres første seks kampe. Dagens udehold Gorodeya har fået ni point fra deres første seks kampe. Fælles for begge hold er desuden, at de har været yderst dygtige til at holde deres modstandere nede på få mål. Samtidig har de dog også selv haft store problemer, når det kommer til at få bolden i kassen.

 

Derfor kommer der under 1,5 mål

Rukh Brest rykkede op på yderste mandat efter at have spillet play-off. De fik en fremragende start på tilværelsen i Premier League med en 1-0-sejr hjemme mod Dinamo Minsk. Herefter fulgte 1-0-nederlag til Energetik-BGU Minsk samt BATE Borisov. Man er ubesejrede i de seneste tre kampe, hvor det er blevet til fem point. Disse er hentet via en sejr over FK Minsk på 1-0 og to nulløsninger mod Slavia Mozyr og Torpedo Zhodino. Det vil med andre ord sige, at Rukh Brests målscore efter seks kampe lyder på 2-2.

Gorodeya har i deres første seks kampe hentet tre sejre. Fælles for disse er, at de alle har været på 1-0. Disse er hentet mod Belshina Bobruisk, Dinamo Minsk og Energetik-BGU. Deres tre nederlag har lydt på 1-0 og to gange 2-0 mod henholdsvos Vitebsk samt Soligorsk og BATE Borisov. Dermed er Gorodeya altså heller ikke just et hold, som praktiserer sprudlende angrebsfodbold. Deres målscore efter de første seks kampe hedder 3-5. Deres eneste kampe med over to mål har været mod Soligorsk og BATE Borisov, der som bekendt er to af ligaens absolut bedste klubber. Derfor mener vi, at der er god grund til at tro, at der kommer meget få mål, når Gorodeya gæster Rukh Brest.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Kampen mellem Rukh Brest og Gorodeya ender med under 1,5 mål. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette resultat.