Nye spillere hos Mr Green kan få odds 18 på FCK-sejr i deres ottendedelsfinale mod Istanbul Basaksehir. Du kan vinde op til 900 kroner, hvis det lykkes FCK at få en sejr med hjem fra Istanbul. Denne gevinst udbetales uden krav om omsætning. Det er der heldigvis også meget, som tyder på, at de kan klare. FCK har nemlig til trods får deres dårlige start på Superligaens forårssæson været yderst stabile i Europa League. Her har især forsvaret været nøglen til succes for FCK. Deres modtandere fra Istanbul Basaksehir kæmper i disse dage med om mesterskabet i den tyrkiske liga. Der er dermed lagt op til en spændende kamp, når det går løs i aften klokken 18.55 i Istanbul.

 

 

Mr Green Istanbul-FCK-kampagne

 

 

Sådan får du boostede odds på FCK

  1. Du skal være nyoprettet spiller hos Mr Green
  2. Du skal bruge dit første spil på, at FCK slår Istanbul Basaksehir
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 12. marts klokken 18.55.
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner i forbindelse med denne kampagne
  5. Modtag boostet odds til 18,00
  6. Du vil få din gevinst udbetal kontant og uden omsætningskrav

 

 

Mr Green Opret dig hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Derfor vinder FCK over Istanbul Basaksehir

FCK har som nævnt for en mareridtsstart på Superligaens forårssæson. Man har blot fået fire point fra fire kampe. Tre af disse har vel at mærke været mod Esbjerg, Silkeborg og Horsens. Nu er Superligaen som bekendt sat i bero i minimum to uger. For FCK betyder det i første omgang, at man udelukkende kan koncentrer sig om denne kamp i Istanbul. Netop i Europa League har FCK modsat i Superligaen været særdeles stabile. FCK har således ikke lukket mere end et mål ind i deres kampe i Europa League. I gruppespillet lukkede man blot fire mål ind på seks kampe. Kun Sevilla og Manchester United lukkede færre mål ind i løbet af gruppespillet.

Den defensive styrke har indtil nu også vist sig i knockoutkampene. De to 16.-delsfinaler mod Celtic sluttede således 1-1 og 3-1. I returopgøret mod Celtic viste FCK, at de også sagtens kan lave mål i Europa League. Mål af Michael Santos, Pep Biel og Dame N’Doye var med til at sikre den vigtige sejr. Det skulle et straffespark til før Celtic bolden forbi Johnsson i FCK-målet. Denne defensive stabilitet får de brug for i den svære udekamp på Basaksehir Fatih Terim Stadium.

FC Københavns gode udebaneform

I Europa League har FC København været yderst stabile på udebane. I gruppespillet spillede man 1-1 med både Malmö og Dynamo Kiev, mens man slog Lugano med 1-0. Herefter fulgte som nævnt den imponerende 3-1 sejr mod Celtic. Hvis FCK kan formå at bringe sig foran i Istanbul, vil Istanbul Basaksehir stå mellem to stole. På den ene side skal man jagte en udligning, men samtidig ville en yderligere scoring af FCK være katastrofal for tyrkerne. Derfor en smal sejr til FCK bestemt ikke noget umuligt scenarie. Hvis FCK kan komme foran vil hjemmepublikummet uden tvivl også begynde at blive rastløse, hvilket også kan blive en lille hjælp for de danske mestre.

 

Regler og vilkår

Denne kampagne gælder kun nye kunder hos Mr Green. Den er kun gældende ved spil på, at FC København vinder over Istanbul Basaksehir, som spilles 12. marts klokken 18.55. Tilbuddet er gældende frem til kampstart. Du kan maksimalt spille 50 kroner på sejr til FCK, hvis dit spil skal være kvalificeret til at deltage i tilbuddet. Hvis du vinder, vil din gevinst blive udbetalt kontant og uden krav om omsætning. Som ny kunde hos Mr Green kan du kun gøre brug af ét af deres tilbud, som er i udbud. Du skal være opmærksom på, at væddemål som udbetales via cashout-funktionen før kampens afslutning ikke længere vil være gældende i forbindelse med kampagnen.

Kampagnen vil være gældende indtil det maksimale antal af deltagere er nået. I tilfælde af at dette sker, vil denne til enhver tid kunne trækkes tilbage. Tilbuddet kan kun benyttes én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan foretage indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med tilbuddet. Hvis du udnytter kampagnen ved at spille på begge udfald er dette ikke kvalificeret til at deltage. Hvis Mr Green har mistanke om snyd har de ret til at suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen samt suspendere dennes konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund