Kamp: Red Bull Salzburg vs Liverpool FC

Spilforslag: Liverpool FC vinder kampen

Odds: 1,85

Units: 3/5

Spilstop: 10 december kl.18:55

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Tirsdag aften kan Liverpool FC ikke bare sikre sig videre deltagelse i Champions League, men også vinde Gruppe E når de møder Red Bull Salzburg. Det østrigske mandskab har overrasket mange i dette års Champions League gruppespil. Og står nu med muligheden for selv, at afgøre deres skæbne. To storsejre over Genk, samt uafgjort ude mod Napoli gør at de har syv point inden aftenens opgør. Modstanderen er dog ingen ringere end sidste års mestre i turneringen, nemlig Liverpool.

Selvom Salzburg har imponeret i Champions League, samt i deres hjemlige liga hvor de er ubesejret. Så er Liverpool i en helt anden liga, end de hold de normalt møder. I deres første møde vandt Liverpool en meget målrig kamp med 4-3, og kampen i aften kunne også godt indeholde mange mål. Vi tror dog, at Liverpool tager sig kærligt af Salzburg og vinder kampen. Hos Unibet kan du få odds 1,85 for spillet og vi tror, at Liverpool viser klassen og klarer paragrafferne!

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Salzburg er ikke uden chancer i kampen, og har da også nogle giftige folk i offensiven. Især norske Erling Braut Haaland har fået hele Europa til, at snakke om hans præstationer. Han nævnes ofte som potentiel spiller i store klubber i de store ligaer, og med otte mål forstår man godt hvorfor. Problemet ligger dog i defensiven, hvor de har lukket hele 11 mål ind og det forventer vi Liverpool udnytter. For selvom Liverpools ikke har lavet lige så mange mål, som Salzburg så er stjernerne ved at ramme topformen. Man kommer heller ikke udenom, at store spillere finder et ekstra gear frem i afgørende kampe.

Sadio Mane og Mohamed Salah har blot stået for fem mål, indtil videre i gruppespillet. Men det er som skrevet i kampe som disse, at stjernerne for alvor viser format. De vil være topmotiveret efter, at vise omverden at Liverpool er klar til at forsvare sin titel. Første skridt på den vej bliver, at besejre Salzburg. I Liverpool første to gruppekampe var det ikke den normale førstemålmand som stod på mål, da Alisson var ude med en skade. I de to kampe gik der hele fem mål ind på Adrian, som vikarierede. Nu er er Alisson dog tilbage, og defensiven burde være minimum ligeså stort et våben som offensiven. Liverpool vinder aftenens kamp, da de simpelthen over hele linjen har et højere niveau end Salzburg!

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool FC vinder imod østrigske Red Bull Salzburg i aftenens Champions League opgør i Gruppe E. Hos Unibet får du hele odds 1,85.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund