Kamp: Inter Turku vs Brøndby IF

Spilforslag: Brøndby vinder

Odds: 1,85

Units: 3/5

Spilstop: 18 juli kl. 17:30

Bookmaker: Betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

Brøndby er kommet rigtig flot fra start i den nye sæson. To sejre ud af to mulige, er kommet i hus med de imponerende cifre 4-1 og 3-0. I første opgør for en uge siden imod finske Inter Turku, vandt Brøndby med hele 4-1 på vestegnsklubbens hjemmebane. Og i Weekenden vandt Brøndby flot med 3-0 over oprykkerne Silkeborg i Superligaen. Nu venter der Brøndby det andet opgør mod Turku, på den finske hjemmebane. Men hvor Brøndby har tanket endnu mere selvtillid med sejren over Silkeborg, har Turku blot måtte vente på dagens kamp.

Derfor tror vi, at Brøndby igen trækker det længste strå og ender som vinder af dagens kamp. Hos bookmakeren Betsafe kan du få odds 1,85, hvis Brøndby vinder. Med tanke på at Brøndby uden de store problemer, vandt 4-1 sidst de to mødtes, er det et meget flot odds. Turku skal frem og prøve og skabe kampen, for at indhente de tabte mål. Vi tror dog, at Brøndby har for meget kvalitet og, at Turku efter dommeren har fløjet kampen af, vil stå tilbage som taber af kampen.

 

Derfor vinder Brøndby IF kampen

Kvaliteten hos finske Turku, eller rettere mangel på samme, blev udstillet af Brøndby i 4-1 sejren. Filip Valencic, Timo Furuholm, Alvaro Muniz Cegarra, Daan Klinkenberg og Henrik Moisander, som er de bærende spillere på mandskabet, kunne intet stille op mod stærke Brøndby. Som forventet blev polske Kamil Wilczek for stor en mundfuld, og med to mål i kampen var han også en af kampens store oplevelser. Igen i weekendes kamp imod Silkeborg, nettede polakken en enkelt gang. Det kan nemt tænkes, at målmageren kan være opsat på endnu flere imod Turku, som i den grad vil styrke hans allerede flotte start på sæsonen.

Derudover har Brøndby også den stærke svenske midtbane Simon Tibbling, der også fik scoret i første opgør, samt fik en assist imod Silkeborg. Niels Frederiksen virker til, at allerede have fundet sin stamme på holdet, og har stillet med næsten samme mandskab i sæsonens to kamp. Det var således kun Kevin Mensah, som ikke startede mod Silkeborg da han blev fravalgt. Samt svenske Simon Hedlund, der havde karantæne. Begge spillere kan være tilbage på holdkortet, til andet opgør mod Turku. Brøndby viste klassen i anden halvleg i første kamp mod finnerne, og fortsætter de dette niveau vinder de igen.

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vinder over Inter Turku i dette opgør, som er det andet møde de to imellem i Europa League kvalifikationen, til odds 1,85 hos Betsafe.

 

Bookmaker is inactive