Lørdag den 24. november klokken 18:30 skal der spilles London-derby på Wembley mellem Tottenham Hotspur og Chelsea. Bookmakerne forventer et totalt tæt opgør, men hos Mr Green varmer de op til dette brag af en kamp med et rigtig godt tilbud til deres nye kunder. Du kan nemlig spille mellem 200 og 500 på Spurs-sejr og få pengene tilbage som et free bet, hvis Christian Eriksen og co. ender med at tabe til The Blues.

Det eneste du skal være opmærksom på er, at kun spil for hele 100’er gælder, hvilket vil sige, at du skal spille enten 200, 300, 400 eller 500 kroner på tre point til Tottenham.

Mr Green Få dit risikofrie spil på Spurs

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Her er alt du skal gøre

Hvis du gerne vil udnytte dette gode tilbud så bare følg denne simple fire-trins-guide. Indenfor et par minutter er du klar til at spille.

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Klik “Tilmeld dig!”
  3. Lav en konto
  4. Odds enten 200, 300, 400 eller 500 kroner på Spurs

Når du trykker på enten det ovenstående link eller de grønne knapper på denne side, så sender vi dig direkte videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her finder du en gul knap med teksten “Tilmeld dig!”. Klikker du på den så bliver du sendt videre til deres oprettelsesside. Udfyld dine personlige oplysninger, opret kontoen og indbetal penge på siden. Sidste skridt på vejen er selvfølgelig at spille på tre point til Tottenham. Hvis Chelsea ender med at snuppe sejren, så får du hele din indsats tilbage som et free bet, hvis du altså har spillet for 200, 300, 400 eller 500 kroner.

Hvis du vil se kampen live i dit TV, så skal du slå over på TV3+, da de har rettighederne til dette opgør. Her er der optakt med Niels Christian Frederiksen og Jan Mølby allerede fra klokken 17:30. Kampstart er en time efter.

Derfor snupper Spurs sejren

Nu er det helt store spørgsmål selvfølgelig, om Tottenham rent faktisk kan tage tre point mod Chelsea. The Blues har et enkelt point mere end Spurs på nuværende tidspunkt og har endnu ikke tabt i Premier League, selvom der er spillet tolv runder. Det kunne dog sagtens være på Wembley, at de løber ind i deres første liganederlag. Tottenham vandt deres seneste indbyrdes opgør med 1-3 på Stamford Bridge, da Christian Eriksen og Dele Alli var i hopla. Derudover har Spurs snuppet fire sejre i træk over henholdsvis West Ham, Wolves, PSV og Crystal Palace, så der er bestemt massevis af selvtillid og tro på tingene i Tottenham-truppen for tiden.

Harry Kane er, som sædvanlig fristes man til at sige, i storform lige nu. Fem fuldtræffere har han således noteret sig for i sine sidste seks kampe for klub- og landshold. Den engelske goalgetter er absolut bedste bud på en matchvinder i dette opgør, og vi kunne sagtens se ham afgøre tingene med en scoring eller to.

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder fra torsdag den 22. november til og med kampstart lørdag den 24. november klokken 18:30. Det er ikke muligt at helgardere sig ved at spille på sejr til både Tottenham og Chelsea. Hvis du prøver på dette, så vil Mr Green diskvalificere dig. Kun spil for hele 100’er giver adgang til det risikofrie spil. Derfor skal du ikke spille for ukurante beløb. Kun indsatser på 200, 300, 400 og 500 kroner udløser et risikofrit spil. Det vil du modtage senest et døgn efter kampen er slut, hvis Chelsea ender med at vinde.

Mr Green Få dit risikofrie spil på Spurs

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Officielt logo for Mr Green