Indlæser...

Arsenal har vist forrygende form de seneste mange måneder, og fortsatte i weekenden deres stime af kampe uden nederlag, da Giroud udlignede til 1-1 på Old Trafford mod United. Det var dog ikke Arsenal i deres bedste form i den svære udekamp mod Mourinho og Co., men det vidner om klasse at få point med hjem fra Old Trafford, selv når spillet ikke just kører. Kun én afslutning indenfor målrammen havde Arsenal i dét opgør.

Arsenal er nu ubesejret i 17 kampe i streg, og en stor del af successen kommer fra en stor bunke scorede mål i deres kampe. Arsenal går sjældent fra banen uden at score, og da slet ikke hjemme på Emirates. Samtidigt er det værd at bemærke, at Arsenal har lukket mål ind i deres fire seneste kampe, så der bliver altså scoret mål i begge ender for tiden, når The Gunners er i aktion.

Sanchez, Walcott og Özil har vist fremragende målform på det seneste, og nu er også Giroud tilbage, hvilket han beviste i weekendens Premier League kamp. Sanchez og Giroud er favoritter til at score kampens første mål til odds 5.00.

 

Begge hold scorede i Paris

De to hold mødtes senest i september i den omvendte kamp som endte 1-1 i Paris. Dengang befandt PSG sig i en mindre krise, men siden da er franskmændene kun blevet stærkere, og kan nu se tilbage på en stime på 9 kampe uden nederlag – otte vundet.

Cavani er nemlig begyndt at score mål igen, og står noteret for 11 træffere i 11 kampe i Ligue 1 samt fire i Champions League. Vi har med en angriber at gøre, som scorer hvert 79. minut i denne sæson, så der er gode chancer for at se ham på tavlen mod Arsenal. Cavani fik lov at hvile benene i weekendens 2-0 sejr over Nantes, men han er med mod Arsenal og giver odds 5.50 som første målscorer i kampen.

PSG har scoret i 16 af deres 18 seneste kampe, og med Arsenals seneste forsvarsform in mente, forventer vi at se PSG på tavlen igen onsdag aften i London. Hjemmeholdet bør også kunne fremtrylle et mål eller to, og derfor spiller vi på at begge hold scorer til odds 1.70 og at der kommer flere end 2,5 mål i kampen til odds 1.90.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Indlæser...

Dagens Spilforslag