Indlæser...

Torsdag tager José Mourinho og Manchester United imod Zorya Lugansk i Europa Leagues gruppe A, hvor United leder efter tre point efter 1-0 nederlaget til Feyenoord i første spillerunde. Mourinho forventes dog at stille med flere reserver fra start, men til trods for dette, at De Røde Djævle stadig gigantiske favoritter mod ukrainerne.

Ser vi på odds på Manchester United vs Zorya Lugansk hos bet365, er der vanvittige odds 21.00 på Zorya-sejr. Til gengæld er der kun odds 1.13 på United, og derfor er det måske mere interessant at kigge på handicap-odds, hvis man tror på sejr til hjemmeholdet.

United med -1 handicap kan spilles til odds 1.50, -2 handicap til 2.20, -3 handicap til odds 3.75 og -4 handicap til odds 7.00. Du kan se alle odds og markeder på kampen nu hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Manchester United vs Zorya Lugansk vises på dansk fjernsyn på 6’eren, og der er kick off kl. 21.00.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på United vs Zorya, og læse vores optakt til kampen, hvor vi ser nærmere på det seneste nye i begge lejre.

Indlæser...

 

Optakt: Manchester United vs Zorya Lugansk

manchester-united-zorya-logo

Manchester United kom skidt fra start i Europa League-gruppen med et nederlag ude mod Feyenoord. Alligevel ser det ud til, at Mourinho vil lave flere ændringer i startopstillingen ift. det mandskab som i weekenden lammetævede Leicester med 4-1 på Old Trafford.

Mourinho har efterhånden fundet sin foretrukne startellever i United, men han har en stor trup til rådighed, og med en kommende kamp mod Stoke i Premier League i weekenden, bliver det formentlig til spilletid for nogle af de spillere, som befinder sig i periferien til startopstillingen.

Morgan Schneiderlin, Memphis Depay, Matteo Darmian, Marcus Rojo og Wayne Rooney er blandt dem, som måske får spilletid torsdag. Wayne Rooney starter næsten med garanti inde, efter han var blevet henvist til bænken mod Leicester i weekenden.

 

Zlatan spottet på mini-ferie i Italien

Hvor mange udskiftninger Mourinho foretager i startelleveren til kampen, må tiden vise, men der kan også blive gensyn med Henrikh Mkhitaryan som er tilbage i fuld træning.

Tvivlsomme for United er bl.a. Luke Shaw, Martial og Zlatan. Shaw er på vej tilbage fra en skade, mens Martial ligeledes sad over mod Leicester med en skade.

Zlatan Ibrahimovic er fit for fight, men blev mandag set i Milano, hvorfra det forlyder, at den 34-årige svensker er på en mini-ferie godkendt af Mourinho. Han er derfor tvivlsom til kampen, men er endnu ikke officielt meldt ude til opgøret.

 

Zorya besejrede næsten Fenerbahce

Ukrainske Zorya Lugansk var tæt på at starte gruppespillet med en sejr, men danske Simon Kjær ville det anderledes. Foran med 1-0 på et mål af Grechyshkin kæmpede Zorya for at holde Fenerbahce væk fra målet i de sidste minutter, men Simon Kjær udlignede for tyrkerne i kampens sidste sekunder.

I den ukrainske liga ligger Zorya p.t. nr. to, og har siden 1-1 kampen mod Fenerbahce spillet to kampe. Først besejrede man Dynamo Kiev med 0-1 på udebane, og senest blev det til 2-1 hjemme mod Vorskla.

Zorya er ikke et af de mest kendte hold fra Ukraine, og måtte da også nøjes med en fjerdeplads i sidste sæson efter topklubberne Dinamo Kiev, Shaktar Donetsk og Dnipro. Zoryas mandskab består primært af ukrainske spillere krydret med lidt udenlandsk islæt fra østblokken og et par brasilianere.

Holdets største profil hedder Oleksander Karavayev, og han er også favorit hos Zorya til at score kampens første mål. Karavayev giver odds 21.00 til at åbne scoringen i Man United vs Zorya.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

bet365-580x330