Caroline Wozniacki

I disse dage er der fuld gang i US Open i tennis i New York, hvor Caroline Wozniacki nu er klar til tredje runde mod Monica Niculescu.

I går, onsdag, spillede Wozniacki sig videre til tredje runde ved US Open, da det blev til sejr i to sæt mod verdensranglistens nr. 10 russiske Svetlana Kuznetsova. Wozniacki kom bagud 0-4 i første sæt, men leverede et fantastisk comeback og vandt kampen med 6-4, 6-4.

Nu er den danske tennis-darling klar til mødet med verdensranglistens nr. 58 – rumænske Monica Niculescu – fredag d. 2. september kl. 18.30, og her er der bestemt gode muligheder for yderligere avancement i turneringen.

Ser vi på odds på Wozniacki vs Niculescu hos bookmakeren bet365, er det Caroline som er favorit til at avancere til fjerde runde.

bet365 tilbyder netop nu odds 1.44 på Caroline Wozniacki, mens der er odds 2.75 på Niculescu.

Spil på og se kampen hos bet365.dk >>

 

Hos bet365 kan du også se Caroline Wozniacki vs Niculescu på livestream, da bookmakeren har rettighederne til at vise samtlige kampe fra US Open til sine kunder via Live Billeder på hjemmesiden.

Samtlige 300 kampe ved US Open 2016 kan streames live i god kvalitet hos bookmakeren bet365.

Læs mere om US Open livestream her >

 

Wozniacki viste god form mod Kuznetsova

Mens Caroline Wozniacki var i store problemer i første runde mod kvalifikationsspilleren Taylor Townsend, hvor kampen måtte ud i tre sæt før Caroline omsider fik skovlen under sin amerikanske modstander.

Derfor var der måske ikke de største forventninger til avancement til tredje runde før mødet med Kuznetsova, som i øjeblikket er nr. 10 på verdensranglisten. Den 31-årige russer bragte sig ydermere foran med 4-0 i første sæt, og dermed troede de fleste at Wozniacki var på vej ud af US Open, hvor hun tidligere har spillet sig i finalen to gange.

Men Caroline ville det anderledes, og takket været et fabelagtigt comeback, fik hun vendt 0-4 til 6-4 i første sæt, og afgjorde løjerne med samme cifre i andet sæt.

Det danske tennis-es var i hopla og spillede måske den bedste kamp, vi har set hende spille i et år, og lignede til forveksling den gode, gamle Caroline som for ikke længe siden indtog førstepladsen på WTA-ranglisten.

Wozniacki har stadig aldrig vundet en Grand Slam i sin karriere, men netop ved US Open har hun to gange stået i finalen med muligheden for at vinde sin første store turnering. I 2009 og 2014 blev det til andenpladser efter finalenederlag til hhv. Kim Clijsters (5-7, 3-6) og Serena Williams (3-6, 3-6).

Kan Wozniacki gå hele vejen til finalen, og måske endda vinde turneringen i år? Det ville være en overraskelse af episke dimensioner, og det belønnes da også flot med odds 51.00 på Wozniacki lige nu hos bet365.

“Det har været et hårdt år. Jeg har haft mange skader, men jeg føler, at jeg hører til i toppen. Jeg har lige slået en, som har spillet virkelig godt i år, så det vil helt sikkert øge min selvtillid”, sagde Wozniacki iflg. Ritzau efter sejren over Kuznetsova.

Spil på og se US Open hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330