888sport giver odds boost på Manchester City-Arsenal

Nye spillere hos 888sport kan modtage odds boost på opgøret mellem Manchester City og Arsenal. Kampen er en af de første, som spilles efter, at Premier League endelig er tilbage. Som ny spiller hos 888sport kan man få odds 7,00 på sejr til Manchester City mod tidligere odds 1,32. Hvis man tror på Arsenal er der hele odds 20 at hente med 888sports odds boost. Det originale odds på Arsenal er 8,50. Manchester City har stadig andenpladsen at spille for, mens Arsenal kæmper for at kvalificere sig til Champions League. Kampen fløjtes i gang onsdag den 17. juni klokken 21.15.

 

 

Opret dig hos 888sport

 

 

Sådan får du forhøjede odds på Manchester City eller Arsenal

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på kampen mellem Manchester City og Arsenal
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, om Manchester City eller Arsenal vinder kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

 

Odds på Manchester City-Arsenal

Denne kamp er en udsat kamp fra Premier Leagues 28. spillerunde. Den blev oprindeligt udsat på grund af Liga Cup-finalen mellem Aston Villa og Manchester City. Tre månender senere er det endelig tid til at afvikle kampen mellem Manchester City og Arsenal. City er ikke overraskende favoritter til at løbe med sejren mod et Arsenal hold, der mildt sagt har været ustabile gennem sæsonen. Det er da også umiddelbart lagt op til en City-sejr i denne kamp.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Til trods for at Liverpool efter alt at dømme løber med Premier League, så har Manchester City stadig meget at spille for. Man har allerede vundet Liga Cuppen. FA Cuppen og Champions League er også stadig i spil. I Premier League handler det først og fremmest om at holde den nuværende andenplads. Manchester City står i skrivende stund til at blive udelukket fra europæisk fodbold de næste to år, men de arbejder hårdt på at få den dom omstødt. City har kun fire point ned til Leicester, så de skal holde skruen lige i vandet.

Arsenal har kæmpet med tingene i store dele af denne sæson, og man er inden kampen mod City placeret på en 9. plads, hvilket naturligvis ikke er godt nok. Deres helt store problem er, at de har spillet hele 13 kampe uafgjort. Kun Wolverhampton har opnået samme antal og intet andet hold har haft flere pointdelinger. Første kamp mod City resulterede i et 3-0 nederlag hjemme i London efter en scoring af Raheem Sterling og to af Kevin De Bruyne.

En af de ting som må ventes at være til Citys fordel er, at det nu er muligt for holdene i Premier League at foretage op til fem udskiftninger i løbet af en kamp. Her kan Manchester City nyde godt af, at har Premier Leagues vel nok breddeste trup med stort set fuldgode erstatninger for hver spiller. Arsenals håb må være, at City kan være lidt rustne efter den lange pause. Vi regner dog med, at Guardiolas tropper her klar til kamp mod Arsenal.

 

 

Få odds boost på kampen hos 888sport

 

 

Regler og vilkår

Dette tilud er eksklusivt for 888sports nye danske kunder. Man skal som minimum have 70 kroner stående på sin nye spilkonto for at være kvalificeret til at tage del i denne kampagne fra 888sport. Det kvalificerende væddemål skal være foretaget på opgøret mellem Manchester City og Arsenal, som spilles onsdag den 17. juni klokken 21.15. I forbindelse med denne kampagne vil det udelukkende være muligt at spille før kampstart. Det er altså ikke muligt at gøre brug af live væddemål, når man gør brug af denne kampagne. Indskuddet i forbindelse med kampagnen skal være på mellem 10 og 50 kroner. Man skal være opmærksom på, at spil for andre beløb vil betyde, at ens væddemål ikke længere vil være kvalificeret til at tage del i tilbuddet.

Man kan ikke foretage den kvalificerende indbetaling via Neteller eller Skrill/Moneybookers. Man bør desuden være opmærksom på, at det ikke kan lade sig gøre at benytte cash-out-funktionen eller boost-billetter, hvis man ønsker at gøre brug af kampagnen. Det er ikke muligt at bruge funktionen “luk væddemålet.” Det er ikke muligt at kombinere denne kampagne med øvrige væddemål.

 

Krav om gennemspil

Hvis man vinder på sit kvalificerede væddemål, vil man få sin gevinst udbetalt inden for et tidsrum af 72 timer efter, at kampen er afsluttet. Man skal herefter omsætte sin bonus seks gange til et odds på minimum 1,50. Dette skal ske i løbet af 60 dage. Gennemspillet af denne bonus kan udelukkende ske ved spil på sport. Man skal være opmærksom på, at en kvalificerede væddemål skal være placeret inden for 90 dage af ens nye spilkontos registrering. Dette tilbud om odds boost vil være tilgængeligt for de første 1.000 spillere, som ønsker at gøre brug af dette. Man skal desuden være opmærksom på, at tilbuddet er begrænset til l én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport kan til enhver tid begrænse en spillers ret til at tage del i en hvilken som helst kampagne. Man skal desuden være opmærksom på, at 888sport kan tilbageholde en hvilken som helst bonus samt eventuelle gevinster vundet af denne. Dette kan ske i tilfælde, hvor denne er blevet fejlagtigt krediteret, eller hvor der er tegn på misbrug af denne. 888sport har desuden ret til at suspendere, modificere eller aflyse kampagnen på et hvert stadie af denne. Dette kan ske uden varsel.