Få forhøjede odds El Clasico hos 888

Det bliver en vital kamp i duellen om det spanske mesterskab, når der igen skal spilles El Clasico. 888 tilbyder forhøjede odds på kampen til nye spillere. Disse kan få odds 12 på Real Madrid-sejr og hele odds 17 på sejr til Barcelona. Der er som bekendt mulighed for dansk deltagelse, hvis Martin Braithwaite igen er at finde på Barcelona-bænken. Kampen sparkes igang på Santiago Bernabeu i Madrid søndag den 1. marts klokken 21.

 

 

Opret din konto hos 888

 

 

Sådan får du forhøjede odds på El Clasico

  1. Du skal oprette en konto hos 888.
  2. Dit første indskub skal være på minimum 70 kroner.
  3. Som dit første spil skal du spille på kampen mellem Real Madrid og Barcelona.
  4. Du skal spille mellem 10 og 50 kroner på sejr til enten Real Madrid eller Barcelona.
  5. Du vil få udbetalt din gevinst inden for 72 timer.
  6. Til slut skal din gevinst gennemspilles minimum seks gange i løbet af minimum 60 dage,

 

Odds på vinderen af El Clasico

Dette er El Clasico er som nævnt en særdeles vigtig udgave. I sidste weekend tabte Real Madrid overraskende for anden gang i dette års La Liga. Det skete på udebane mod midterholdet Levante i en kamp, der endte 1-0. Barcelona vandt til gengæld på hjemmebane mod baskiske Eibar med hele 5-0. I denne kamp fik Martin Braithwaite sin debut for Barcelona. Danskeren fik 18 minutter på banen, og han gjorde en god figur. Braithwaite var involveret i Barcelonas to sidste mål.

Det skal du spille på

Som det fremgår af kampagnen er Real Madrid 888s favorit inden kampen. Man kan ikke andet end formode, at den primære årsag til dette er, at de er på hjemmebane. Barcelona går nemlig alt andet lige ind til kampen med mere selvtillid en Real med sidste weekends resultater in mente. Barcelona har desuden haft overtaget i de indbyrdes opgør. Her har Real Madrid blot vundet to af de seneste ti kampe mellem de to hold. Sidste sæson vandt Barca to gange på Santiago Bernabeu.

Messi er i topform

Messi viste med fire mål mod Levante, at han er mere end klar til weekendens El Clasico. Før kampen mod Levante havde Messi ganske vist ikke scoret i fire kampe, men i denne periode var han dog stadig involveret i mange scoringer. Barcelona er som bekendt uden Luiz Suárez og Dembele, som begge er lagtidsskadede. Man har dog stadig Messi, Antoine Griezmann og den unge Ansu Fati. Med indkøbet af Braithwaite har man også en lidt mere traditionel angriber, når sådan en er påkrævet. Braithwaite viste mod Eibar, at han allerede har fundet sig til rette på holdet. Han var desuden selv yderst tæt på at komme på måltavlen.

Real Madrid må til gengæld undvære deres vigtigste spiller i Eden Hazard, som igen er blevet skadet på grund af en fodskade. Det svækker selvsagt Barcelonas offensiv en del. Vi tror derfor, at Barcelona udbygger deres forspring til Real Madrid med en sejr på Bernabeu.

 

Regler og vilkår

Denne kampagne gælder udelukkende nye spillere hos 888. For at være kvalificeret til at deltage i kampagnen skal du have minimum 70 på din spilkonto. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Real Madrid og Barcelona. Du skal være opmærksom på, at der skal være tale om et pre-match væddemål. Dit væddemål skal være på minimum ti kroner og maksimum 50 kroner. Hvis du spiller for mere end 50 kroner, vil du få udbetalt din gevinst til normale odds. Du kan ikke gøre brud af Skrill/Moneybookers i forbindelse med denne kampagen. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan bruge cash-out eller boost billetter i forbindelse med denne kampagne. Du kan desuden ikke gøre brug af funktionen “luk væddemålet.” Denne kampagne kan ikke kombineres med andre væddemål.

Hvis du vinder, vil du få din gevinst udbetalt inden for 72 timer. Din bonus skal herefter omsættes seks gange til minimum odds 1,5. Din bonus kan kun omsættes på sportsvæddemål. Du skal har foretaget dit kvalificerende væddemål inden for 90 dage af registreringen af din spilkonto. Tilbuddet om boostede odds er kun tilgængeligt for de første 1.000 spillere, som gør brug af kampagnen. Kampagnen er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport har ret til at begrænse kunders ret til at deltage ved hvilken som helst kampagne. 888sport har desuden ret til at tilbageholde eller trække en hvilken som helst bonus samt gevinster vundet på disse tilbage, såfremt bonussen er fejlagtigt krediteret, eller hvis der forekommer tegn på misbrug. De har desuden ret til at suspendere, modificere eller aflyse kampagnen i hvilket som helst stadie uden forudgående meddelelse.

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund