888 giver super Odds på City mod Spurs

På søndag tørner Tottenham og Manchester City sammen i Premier Leauge. I den forbindelse udlover 888 forhøjede odds på City-sejr til alle nye spillere, som spiller mellem 10 og 50 kroner på sejr til Manchester City til tornhøje odds 34. Således står du til at vinde 1.700 kroner i stedet for 225 kroner, som gevinsten originalt havde lydt på. Gevinsten skal herefter gennemspilles seks gange til minimum odds 1,5, men 888 har heldigvis mange markeder at vælge mellem.

Gå til kampagnen her

Sådan får du forhøjede odds på City

Når du har startet din konto hos 888 skal du blot indbetale minimum 70 kroner på denne, herefter er du klar til at spille på kampen. Du skal som nævnt spille mellem 10 og 50 kroner for, at tilbuddet om forhøjede odds er gældende. Tilbuddet gælder desuden udelukkende denne begivenhed og sejr til Manchester City. Ekstragevinst vil blive udbetalt inden for maksimum 72 timer.

Derfor vinder City

Der er mange gode grunde til, at Manchester City trækker sig sejrrigt ud af dette opgør. Manchester City har ganske vist ikke gang i nogen fantastisk rekord, men et kig i tabellen viser, at der stadig er klasseforskel på de to hold. Manchester City er nemlig allerede hele 17 point foran Tottenham. I løbet af midtugen kvalificerede City sig til Liga Cup-finalen, hvor de møder Aston Vila. Det skete dog med hiv og sving.

Efter en 3-1 sejr i første semifinale mod Manchester United var der lagt op til, at returopgøret på Etihad ville blive en formalitet for City. Det endte dog ikke med at blive tilfældet, da City efter 35 minutter kom bagud med 1-0. Dette endte til trods for et massivt pres fra City med at blive slutresultatet. Guardiola vil helt sikkert forvente en reaktion på nederlaget til lokalrivalerne fra Manchester United, og det kan meget vel komme til at gå ud over Spurs.

Klasseforskel

Kampen bliver første kamp for Tottenham siden salget af Christian Eriksen til Inter. Danskeren har dog måtte tage til takke med en birolle gennem det meste af sæsonen, så hans manglende tilstedeværelse har formegentlig ikke den store betydning for Tottenhams chancer. Tottenham er som nævnt langt efter de forreste hold i Premier League. Man er inden kampen mod City som nævnt 17 point efter de lyseblå fra Manchester. Kigger man derimod 17 point nedad i tabellen, havner man helt nede hos Norwich på sidstepladsen.

Dette viser, hvor tær det er i midterfeltet i år. Der er kun fire point mellem Manchester United på 5. pladsen og Newcastle 14. pladsen. Denne jævnbyrdighed vidner naturligvis også om, at mange af de klubber, der har hørt det, som man førhen kaldte top 6-klubberne, har haft en meget ustabil sæson – heriblandt Tottenham.

Kigger man på formen gennem de seneste fem kampe, står det også klart, hvor store favoritter City er. Her har City kun smidt point, da man spillede uafgjort med Crystal Palace. Spurs har derimod kun formået at vinde én af disse fem kampe. Det skete, da man i seneste kamp mødte Norwich. Udover dette godkendte resultat har man formået spille to kampe uafgjort og ligeledes tabe to.

Lav din 888 konto her

Regler og vilkår

Forhøjede odds på Manchester City-sejr mod Tottenham gælder kun for nye kunder hos 888. Man skal lave væddemålet med første spil på sin nye konto. Man skal desuden spille mellem 10 og 50 kroner på Manchester City-sejr og kan ikke kombineres med andre væddemål. Bruger man Neteller eller Skrill/Moneybookers, vil man ikke være i stand til at bruge tilbuddet om forhøjede odds. Ved ekstragevinst vil man få denne udbetal inden for 72 timer. Herefter skal denne omsættes seks gange til minimum odds 1,5 indenfor 60 dage. Kampagnen gælder udelukkende væddemål placeret før kampen.

Har man lavet et væddemål som er ‘Cash Out’ eller er foretaget ved hjælp af “Boost billetter,” er dette ikke kvalificeret. Er væddemålet afgjort via “luk væddemål” funktionen, er dette ikke gyldigt. Væddemålet skal være foretaget indenfor 90 dage af kontoens registrering og er tilgængeligt for de første 1000 spillere på det omtalte væddemål. Tilbudet er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel. 888sport forbeholder sig retten til at tilbageholde eller tilbagetrække gevinster, hvor der er tegn på fejlagtig kredittering eller misbrug. 888sport har desuden retten til a suspendere, modificere eller aflyse kampagnen på hvilket som helst tidspunkt uden forudgående meddelelse.

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund