Som ny spiller hos 888sport kan man modtage odds boost på Bundesliga kampen mellem Bayer Leverkusen og Bayern München. Her giver 888sport nye spillere hele odds 20 på en sejr til hjemmeholdet Bayer Leverkusen. Det originale odds er 5,30. Hvis man derimod skulle have større tiltro til gæsterne Bayern München, er der odds 8,00 at hente på dem. Det ikke-boostede odds på Bayern lyder på 1,52. Dette topopgør mellem Bundesligaens nummer et og fem spilles lørdag den 6. juni klokken 15.30.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan får du forhøjede odds på Bayer Leverkusen eller Bayern München

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på kampen mellem Bayer Leverkusen og Bayern München
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, om Bayer Leverkusen eller Bayern München vinder kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

 

Odds på Bayer Leverkusen-Bayern München

Bayern München kan tage et stort skridt mod mesterskabet med en sejr mod Bayer Leverkusen. Inden kampen er Bayern hele syv point foran Dortmund med blot fem kampe tilbage. De får det dog ikke let. Leverkusen er som bekendt nummer fem i Bundesligaen og jagter en plads i Champions League. Kampen om denne plads er yderst tæt, så der er ikke plads til de store fejltagelser for Leverkusen, som jager Borussia Mönchengladbach, RB Leipzig og Dortmund, som alle er inden for en afstand af fire points. Leverkusen har vist, at der ind imellem kommer nogle udsving i formen. Bayern München lader derimod ikke at være til at skyde igennem. Vi regner da også med, at sydtyskerne ender med at løbe med sejren.

 

Derfor vinder Bayern

Med sejren over Dortmund i Der Klassiker tog Bayern München et stort skridt mod deres 30. mesterskab. Der resterer nu blot fem kampe og tre sejre vil være nok til at Bayern bliver mestre uanset, hvad der måtte ske i det andre kampe. Bayern München har ikke tabt siden den 7. december. Her tabte man 2-1 til Borussia Mönchengladbach i 14 spillerunde. Siden da er man altså gået intet mindre end 15 kampe i Bundesligaen uden nederlag. Her er det vel at mærke også blevet til 14 sejre og blot en uafgjort. Over disse 15 kampe lyder Bayerns målscorer på vilde 51-9.

Bayern München er med andre ord i topform, hvad end det gælder offensiven eller defensiven. Den polske superstjerne Robert Lewandowski fortsætter, hvor han slap med et snit på over et mål per kamp. Han er inden kampen mod Leverkusen oppe på 29 mål i 27 kampe i Bundesligaen. Det hjælper naturligvis på tingene, at Lewandowski støttes af folk som Serge Gnabry, Alphonso Davies, Thomas Müller og Kingsley Coman.

Bayern er dog ikke det eneste hold med en brandvarm angriber. Hos Leverkusen har man den blot 20-årige Kai Havertz, som allerede er på ønskelisten hos flere topklubber rundt omkring i Europa. I sine seneste otte kampe har Havertz lavet syv mål og tre assists. Han er dermed en de primære årsager til, at Leverkusen ligger, hvor de gør. De har blot tabt to af deres 12 kampe siden årsskiftet. Deres seneste nederlag kom for to runder siden, da man fik en lussing på 4-1 af Wolfsburg hjemme i Leverkusen.

 

Ikke den store fordel at spille på hjemmebane

En af de ting som har gjort sig klart efter Bundesligaens genstart er, at hjemmeholdende får færre point end tidligere. Den oplagte grund til dette er naturligvis, at man for tiden spiller uden fans i Tyskland. Det betyder særligt meget i en liga som Bundesligaen, som er kendt verden over for sine passionerede fans. Det er selv sagt en stor fordel for Bayern i dette tilfælde, at de slipper for det. Vi mener derfor, at alt taler for en sejr til Bayern i dette opgør.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er eksklusivt gældende for nye danske kunder hos bookmakeren 888sport. Man skal være opmærksom på, at man for at kunne tage del i kampagnen skal have minimum 70 kroner stående på ens nye spilkonto. Med det første spil foretaget fra denne, skal man spille på kampen mellem Bayer Leverkusen og Bayern München, som spilles den 6. juni. Det er kun væddemål, som er foretaget før kampens start, som vil være kvalificerede i forbindelse med kampagnen. Live væddemål er dermed ikke kvalficerede, hvis man ønsker at tage imod dette tilbud. Det kvalificerede væddemål skal være på mellem 10 og 50 kroner. Hvis man foretager spil for andre beløber, vil disse ikke være kvalificerede, og man vil ikke kunne modtage odds boost.

Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage denne indbetaling med Neteller eller Skrill/Moneybookers. Man kan ydermere ikke gøre brug af cash-out-funktionen eller af boost billetter i forbindelse med kampagnen. Desuden kan fuktionen “luk væddemålet” ikke benyttes. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige væddemål.

Betalinger med Neteller eller Skrill/Moneybookers kan ikke foretages i forbindelse med denne kampagne. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at gøre brug af cash-out-funktionen eller boost billetter, hvor man ønsker at gøre brug af tilbuddet. Man kan ydermere ikke benytte “luk væddemålet” funktionen. Det er ikke muligt at kombinere dette tilbud med øvrige væddemål.

 

Krav om gennemspil

Vinder man på sit kvalificerede væddemål, vil man få sin gevinst udbetalt inden for et tidsrum på 72 timer efter kampens afgørelse. Herefter skal man være opmærksom på, at ens bonus skal gennemspilles seks gange. Dette skal ske til et minimumsodds på 1,50. Det er udelukkende muligt at omsætte sin bonus ved spil på sport. Man skal desuden være opmærksom på, at man skal have placeret sit kvalificerede væddemål inden for 90 dage af registreringen af ens spilkonto. Dette tilbud vil være tilgængeligt for de første 1.000 spillere, som ønsker at benytte det. Man skal desuden være opmærksom på, at det er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport kan på et hvert tidspunkt begrænse en spillers ret til at deltage i en hvilken som helst af deres kampagner eller tilbud. Man skal desuden være opmærksom på, at de kan tilbageholde en hvilken som helst bonus samt gevinster vundet af disse. Dette gør sig gældende i tilfælde af, at en bonus er fejlagtigt krediteret eller, hvis der er tegn på midbrug af denne. 888sport har ydermere ret til at suspendere, modificee eller aflyse kampagnen på et hvert stadie af denne. Dette kan forekomme uden varsel.