Over 5 millioner på højkant: Vind den største pulje i Tips 13 nogensinde

Kun én spiller har ramt 13 rigtige i Tips 13 Lørdag i 2018. Derfor er præmiepuljen igennem de seneste mange måneder vokset markant, og lørdag kan rekorden en historisk rekord stå for fald. En enlig vinder med 13 rigtige vil nemlig sikre sig over fem millioner kroner i gevinst, og dermed kan den 28 årige rekordgevinst fra 1990 på 5.103.343 kroner stå for fald. Også spillere med 12, 11 og ti rigtige kan se frem til store gevinster, så der er god grund til at tippe med på lørdag.

 

Udfyld din tipskupon her

 

Dårligt år udløser kæmpe pulje

2018 har været et annus horibilis for de danske tippere. Kun én gang er førstepræmien blevet udløst, hvorfor præmiepuljen nu har nået et rekordhøjt niveau.

– De sidste par år, så er førstepræmien på ‘Tips 13 Lørdag blevet udløst flere gange. I 2018, derimod, så er der kun én, som har ramt 13 rigtige i ‘Tips 13 Lørdag’. Det er årsagen til, at vi skruer garantien op på fem millioner til en enlig vinder, fortæller Frederik Skov, produktmanager hos Danske Spil i en pressemeddelelse.

Lørdagens program byder på engelsk topfodbold, hvor storklubberne Arsenal, Manchester City og Chelsea alle skal i aktion. Formår ingen at ramme alle 13 kampe rigtigt og vinde den store tipsjackpot, går præmiepuljen selvfølgelig videre til næste weekend.

– Er der ingen enlige vindere af 13 rigtige, så kører puljen videre til næste uge. Vi bliver ved, indtil vi finder én enkelt vinder af de fem millioner kroner, siger Frederik Skov.

 

Lørdagens program

For at vinde de fem millioner kroner, skal man selvfølgelig gætte det korrekte udfald af alle lørdagens 13 kampe. Går man efter guldet og at blive enlig vinder, skal man formentlig satse på en overraskelse eller to. Over 80 procent af tipperne har satset på hjemmesejre til Chelsea og Manchester City, imens Arsenal også er storfavoritter. Kan man forudsige en overraskelse i en af disse kampe, er man et stort skridt tættere på at blive millionær og holder af danmarksrekorden for den største tipsgevinst nogensinde.

– Jeg kan lige tilføje, at der skal ske nogle store resultatmæssige overraskelser på lørdag, hvis der kun skal findes én vinder. Tendensen er klart størst på, at City og Chelsea vinder, så hvis en dygtig tipper rammer et andet udfald i de to kampe, så er vedkommende et skridt tættere på at blive millionær, bemærker Frederik Skov.

Tips 13 Lørdag tipskupon fra Danske Spil

Lørdagens tipskupon med tendenser fra Danske Spil, der viser, hvad folk spiller på.

Som det kan ses på ovenstående tipskupon, er der kæmpe tiltro til storklubberne fra Premier League. Championship-kampene er derimod noget sværere at spå om, hvorfor uenigheden blandt spillerne også er større.

 

Udfyld din tipskupon nu

 

Danskek Spil Tips' officielle logo