Dagens spilforslag og odds: Herbert slår den udmattede mester!

Kamp: Pierre-Hugues Herbert vs Feliciano Lopez

Spilforslag: Pierre-Hugues Herbert vinder

Odds: 1,61

Units: 3/5

Spilstop: 25 juni kl.14:30

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I forrige uge formåede Feliciano Lopez, at opnå en næsten umulig præstation med 2 titler. Således stod han tilbage, som vinder i både singlerækken og doublerækken i Londons græsturnering, Fever-Tree Championships. I double strøg han til tops han med Andy Murray, imens han på egen hånd slog franske Gilles Simon i finalen. Med en fantomuge som denne kunne man fristes til, at tro Lopez nu ville være storfavorit i sit næste opgør.

Sandheden er dog en anden, og hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 1,61, hvis Herbert kan slå den nykårede mester. Der er også god grund til at spille på Herbert som vinder af opgøret. Lopez er efterhånden 37 år gammel, og en uge med så mange kampe, vil slide på selv de mest fysisk stærke spillere. 8 kampe på blot 5 dage, og så en enkelt fridag for Lopez. Inden han skal op imod Herbert, hvor det næsten er utænkeligt, at forestille sig Lopez komme ud sejrrigt. Og derfor ligner Herbert et rigtig godt spil.

 

Derfor vinder Herbert

Herbert er med sine 28 år, meget yngre end Lopez. Samtidig med at slitagen alt andet lige, må være betydeligt mindre efter 6 kampe på 6 dage. og 2 fridage inden dagens opgør. Tilmed spillede han også kun 1 enkelt sæt i sin kvartfinalesejr, da Coric måtte udgå skadet. Herbert deltog ikke i samme turnering som Lopez, da han spillede i Noventi Open i Tyskland. En turnering de fleste nok kender som, Halle. Som mange har oplevet netop i Halle, blev stopklodsen den schweiziske græskonge Roger Federer. Men en flot semifinale blev det til, alt imens Herbert viste flot tennisspil.

Under normale omstændigheder ville Lopez måske være favorit, men efter sidste uges hårde program er forventningerne lavere til spanieren. Lopez har en god serv, og den hjalp ham også til at vinde de to titler. Men man kommer bare ikke udenom, at når dåbsattesten viser 37 år, så er det meget svært, at spille på samme høje niveau uge efter uge. Det kan vise sig betydeligt lettere for Herbert, at stække spanierens stærke serv, og derved spille sig til de break bolde, der kan få afgørende betydning.

Lopez tog et flot op ad ranglisten med sejren og er nu nummer 53. Men faktum er dog at karrieren er for nedadgående, og hans bedste dage er i fortiden. Herbert derimod er oppe som nummer 38, og det kan forventes, at han kan komme endnu højere op, med endnu en god præstation imod Lopez.

Dagens spilforslag lyder hermed: Pierre-Hugues Herbert vinder kampen til odds 1,61 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu