Man Utd er kæmpe favoritter – Få odds 8 på sejr over Young Boys

Mægtige Manchester United er kæmpe favoritter, når de onsdag gæster schweiziske Young Boys i Champions League. Den engelske storklub har vundet sine seneste to kampe, og de går dermed ind til opgøret i god form. Oddset på en Manchester United-sejr er desværre derefter, men det har betfair en løsning på. Bookmakeren giver odds otte på United-sejr til alle nye spillere, der opretter sig inden, kampen starter.

 

Spil på Manchester United til odds 8 nu

 

Få odds 8 på Man Utd

Alle, der ikke allerede er kontoindehavere hos betfair, kan udnytte bookmakerens glimrende tilbud på Young Boys – Manchester United. Du skal blot gennemføre fire simple trin, og så kan du spille til det forhøjede odds på de røde djævle.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med promokode ZFBJ4Q
  3. Spil op til 50 kr. på United-sejr til odds 8,00
  4. Få din gevinst efter kampen

Når du lander på betfair.dk, skal du selvfølgelig klikke på “Tilmeld dig nu”. Dette fører dig direkte til den side, hvor du opretter en konto. Betfair har gjort det let at oprette en konto, så det kan gøres på et kort øjeblik. Støder du alligevel ind i problemer, kan du altid skrive til bookmakerens kundeservice, hvor du kan få hjælp med at oprette din konto. Uanset hvad klokken er, står livechatten klar med en hjælpende hånd.

Promokoden behøver du faktisk ikke bekymre den om. Den bliver nemlig indtastet automatisk, så du er sikker på at få adgang til det forhøjede odds. betfair gør det virkelig nemt og smertefrit at oprette en konto.

Når selve oprettelsesprocessen er overstået, skal du selvfølgelig spille på United-sejr. Dette gør du på forsiden, hvor det forhøjede odds vil stå. Du tilføjer simpelthen bare en United-sejr til din spilkupon til odds 8,00.

Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds og dermed vinde 400 kroner. Nettogevinsten, der er på 350 kroner, skal blot gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere. Det har du hele 90 dage til at gøre. Dermed er betfairs bonus den suverænt nemmeste at få ud på bankkontoen, hvorfor det heller ikke gør så meget, at beløbet er lavere end hos andre bookmakers.

Du får dine penge umiddelbart efter slutfløjtet og kan med det samme begynde gennemspilningen af bonussen.

 

Kampen stinker af United-sejr

Efter en lidt usikker start på sæsonen er United virkelig kommet igang på det seneste. De røde djævle har vundet deres seneste to Premier League-kampe, og spillet er igen begyndt at flyde. United-truppen besidder så meget kvalitet, at de kan spille op med samtlige hold i verden. Fra David De Gea i målet til Romelu Lukaku i angrebet er der simpelthen verdensklasse på samtlige positioner.

Sådan forholder det sig langt fra hos det schweiziske storhold. Her er der langt mellem profilerne, og de kommer næppe til at spille den store rolle i årets Champions League. Young Boys har et par dygtige angribere i Moumi Nicolas Ngamaleu og Guillaume Hoarau. De har dog aldrig præsteret på højeste niveau, og det er svært at se dem skabe problemer for Mourinhos rutinerede tropper.

Derudover har Young Boys også flere skader. Pedro Teixeira, Jordan Lotomba, Gregory Wüthrich og Sandro Lauper  sidder alle ude. Især forsvarsspiller Wüthrich er et stort tab, da han er krumtappen i holdets defensiv.

Sidst men ikke mindst måtte Young Boys ud i forlænget spilletid for at besejre upåagtede FC Schaffhausen lørdag aften. Young Boys havde ellers alle profilerne med, men alligevel afgjorde de først kampen i det 120. minut. For det første er det formentlig gået udover selvtilliden, men det betyder også, at schweizerne har trætte ben.

Regler og vilkår for forhøjede odds

betfairs forhøjede odds på Man Utd imod Young Boys kan kun benyttes af nye spillere. Har du allerede en konto hos bookmakeren, må du nøjes med det almindelige odds, der i skrivende stund ligger på 1,66.

Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Hvis United vinder, får du sit indskud tilbage kontant. Det kan altså hæves med det samme. Nettogevinsten udbetales som en oddsbonus, og den skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Så snart du har sat sin bonus på højkant én gang til mindst odds 1,50, kan du hæve den til sin bankkonto.

Det er værd at bemærke, at indskud foretaget fra Neteller og Skrill ikke giver adgang til det forhøjede odds. Ligeledes er det kun muligt at gennemspille bonussen med kombinationsvæddemål eller singlevæddemål. Systemspil tæller altså ikke med.

Sidst men ikke mindst skal du holde for øje, at det ikke er tilladt at cashe spil til forhøjet odds ud i løbet af kampen. Du kan altså først få din gevinst, når kampen er afgjort.

 

Udnyt betfairs tilbud nu

 

Bookmakertilbud fra betfair Sportsbook, hvor nye spillere får odds 8 på en Man Utd-sejr over Young Boys i Champions League