Se alle de bedste odds på X Factor finalen lige her

X Factor DR

Fredag betyder to ting; weekend og X Factor! I aften skal det hele så afgøres, når finaleshowet løber af stablen. De tre resterende deltagere skal på scenen to gange. Først skal de synge en sang, som deres dommer har valgt, og derefter endnu en sang som er blevet udvalgt af de to anerkendte producere Kewan og Andreas Krüger.

Disse to producere er også dem skal producere en EP for vinderen af X Factor. Når alle tre deltagere har sunget deres sange, så bliver én af dem sorteret fra, og de sidste to finalister skal synge deres sidste sang. Denne gang skal de optræde med deres spritnye vindersingle. I denne optakt tager vi et kig på, hvilke sange der skal synges. Vi kigger selvfølgelig også på, hvem der er favorit til at vinde X Factor anno 2018 hos Danske Spil. Det her er altså det forkromede overblik til alle, der har lyst til at placere et odds på X Factor finalen.

Nye kunder kan i øvrigt få 500 kroner i odds bonus hos Danske Spil.

 

Odds på X Factor finalen hos Danske Spil

 

Place on Earth

Danske Spil har gjort Thomas Blachmans gruppe Place on Earth til forhåndsfavorit. Det er der også god grund til, da de endnu ikke har prøvet at ende i den frygtede farezone. Derudover har de kørt deres helt egen electro-rock stil hele vejen igennem. Trioen består af Andreas, Kathrine og Mille. De skal starte med at synge ‘Wake Up’, som er en single lavet Arcade Fire. Derefter giver de sig i kast med et kæmpe stort hit fra MGMT, som hedder ‘Electric Feel’. Ender gruppen blandt de sidste to deltagere, så skal publikum lægge ører til deres vindersingle “Young”.

Vi tror helt sikkert på, at Thomas Blachmanns sammensatte gruppe kommer til at synge deres vindersingle, og de har uden tvivl også en rigtig god chance for at vinde X Factor. Det har de på grund af deres unikke stil og deres dejlige karisma. Vi er enige med Danske Spils oddssættere i, at de er favoritter, og vi anbefaler, at man smider en skilling efter dem til odds 2,10. Den oddsansvarlige hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, udtaler sådan her om trioen:

“Gruppen har holdt et meget højt niveau under alle live shows og specielt Andreas har virkelig imponeret med sin vokal, men generelt er der stor harmoni i den sammensatte gruppe som Blachman fik skabt.”

 

Rasmus

Danske Spil regner også med, at den 27-årige tømrer Rasmus kommer til at være blandt de sidste to deltagere. Der er således odds 2,75 på, at han ender med at vinde X Factor finalen. Rasmus meldte faktisk ikke engang sig selv til showet. Det var nemlig hans kollega Thomas, som gjorde det for sjov, da Rasmus konstant gik rundt og sang på jobbet. Nu står han så tilbage blandt de sidste tre, og har en ganske god chance for at få lov til synge sin vindersang.

Rasmus skal starte med at synge ‘Freedom’, der er en duet lavet af de to verdensstjerner Kendrick Lamar og Beyoncé. Derefter skal han forsøge sig med sangen ‘Pillowtalk’, som er skrevet af det ene medlem, Zayn, af bandet One Republic. Går alt efter planen så får Rasmus også lov at synge hans vindersang ‘Rescue’. Vi tror, at det bliver Rasmus og Place on Earth som kommer til at stå tilbage, når vinderen skal findes, men at det bliver den 27-årige tømrer som ender med at trække det korteste strå. Peter Emmike Rasmussen havde det her at sige om Rasmus:

“Forskellen mellem de to voksne skal findes i, at Jamie Talbot har været i en farezone, og det har Rasmus ikke, og derfor vurderer vi, at tiltroen til Jamie ikke er så stor, som til Rasmus eller Place on Earth.”

 

Jamie Talbot

Den sidste deltager på listen er 29-årige Jamie Talbot fra Aalborg. Ham kan man kalde en outsider eller en dark horse til at vinde X Factor finalen. Danske Spil belønner således en Jamie-sejr med odds 3,75 på nuværende tidspunkt. Det er blandt andet fordi, at han har været i farezonen en enkelt gang, og hans sangvalg er en smule alternative. Nogle vil måske mene, at det sagtens kan være en fordel, men vi har svært ved at se ham snuppe sejren i aften. En af dem som ser det som en potentiel fordel er Peter Emmike Rasmussen. Han udtaler sig sådan her om Jamie Talbots sange:

“De sange, Jamie skal synge under finalen, kan meget vel være til hans fordel.”

Han starter ud med at synge en single fra Muse, som hedder ‘Starlight’, og bevæger sig derefter over i en hel anden genre, når han skal prøve kræfter med ‘Good Kisser’ af Usher. Vi synes ikke rigtig, at de to sange harmonerer særlig godt sammen, og det er en af grundene til, at vi ikke har den store tiltro til den 29-årige aalborgenser som vinder af X Factor. Han kan måske snige sig med blandt de sidste to, men vi regner ikke med, at han trækker sig sejrrigt ud af den duel.

 

Odds på X Factor finalen hos Danske Spil