West Ham – Liverpool odds: Kan Slaven Bilić slå Klopps tropper?

West Ham har desperat brug for point i bunden af Premier League. Liverpool skal bruge en sejr for at holde trit med de øvrige tophold. Det er altså to pressede mandskaber som sætter hinanden stævne i Premier Leagues sene lørdagskamp.

Slaven Bilić og hans hold spillede i weekenden 2-2 med Roy Hodgson og Crystal Palace på udebane. De førte ellers med 0-2 i pausen efter Javier ‘Chicharito’ Hernández og André Ayew havde bragt dem foran. West Ham ligger derfor stadig kun på sekstendepladsen i Premier League med ni point.

I lørdags vandt Jürgen Klopps tropper med 3-0 på Anfield over Huddersfield efter scoringer fra Daniel Sturridge, Roberto Firmino og Georginio Wijnaldum. Det var dog deres første Premier League-sejr i fjerde forsøg. De ligger derfor placeret som nummer seks med 16 point.

Merseyside-klubben er favoritter hos bookmakerne. En hjemmesejr giver odds 4,70 hos LeoVegas Sport, mens en udesejr belønnes med odds 1,70. Et uafgjort resultat giver pengene 3,95 gange igen.

Bliv klogere på Danmarks nyeste bookmaker og læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport her.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: West Ham – Liverpool

West Ham

West Ham skal forsøge at følge op på sidste onsdags comeback-sejr over Tottenham Hotspur i Carabao Cuppen. Efter at have været nede med 0-2 i pausen, sørgede to scoringer af André Ayew og en enkelt af Angelo Ogbonna for en 2-3-sejr til London-klubben.

The Hammers har været ekstremt svingende i denne sæson. I Premier League er det blevet til to sejre, tre uafgjorte og fem nederlag. Der er dog lidt fremgang at spore hos London-klubben.

I de sidste fire kampe er det blevet til en sejr, to uafgjorte og et nederlag (1-0 hjemme over Swansea, 1-1 ude med Burnley, 0-3 hjemme mod Brighton og 2-2 ude med Crystal Palace). Det har dog ikke været nok til at komme væk fra bunden, og West Ham ligger således blot et enkelt point fra nedrykningsstregen.

Diafra Sakho og James Collins er tvivlsomme til opgøret med henholdsvis en rygskade og en forstuvet ankel. De er dog begge tilbage i træning, så der er en mulighed for at de kommer i spil mod Liverpool. Doneil Henry er ude med en korsbåndsskade og når ikke at blive klar til kampen.

 

Liverpool

Liverpool har også ledt efter kontinuitet igennem det sidste lange stykke tid. I ligaen står de noteret for fire sejre, fire uafgjorte og to nederlag. Den sidste måneds tid har da også været en pose blandede bolcher. I de sidste fire Premier League-kampe er det således blevet til en sejr, to uafgjorte og et enkelt nederlag (3-0 hjemme over Huddersfield, 4-1 ude mod Tottenham, 0-0 hjemme med Man United og 1-1 ude med Newcastle).

I Champions League har det været den samme historie. Efter to uafgjorte kampe i træk (2-2 hjemme med Sevilla og 1-1 ude med Spartak Moskva), så blev det til en storsejr på 0-7 ude mod slovenske Maribor, som Merseyside-klubben skal møde igen onsdag aften.

Philippe Coutinho, Adam Lallana og Sadio Mané er alle tre tvivlsomme til opgøret på grund henholdsvis en lyskenskade, en lårskade og en haseskade. Førstnævnte er dog den med bedst muligheder for at komme i spil til opgøret.

Adam Bogdan, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren og Danny Ward er definitivt ude med henholdsvis en korsbåndsskade, en rygskade, en lårskade og en rygskade. De forventes dog alle fire tilbage i træning indenfor de næste par uger.

 

Spilforslag

Selvom Liverpool skal spille Champions League i midtugen, så behøver det ikke nødvendigvis at være en dårlig ting. Sidst de mødte Maribor vandt Merseyside-klubben nemlig med hele 0-7 på udebane. Hvis de igen kan køre slovenerne over, så bliver der tanket masser af selvtillid, hvilket er lige præcis hvad Jürgen Klopps tropper har brug for på nuværende tidspunkt.

Derfor anbefaler vi, at spille på en Liverpool-sejr til odds 1,70 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport