Vuelta a España 1. etape odds: BMC Racing Team er favoritter

Årets Vuelta a España starter lørdag aften med en 13,1 kilometer lang holdtidskørsel i den franske by Nimes. Løbet er årets tredje og sidste grand tour, og regnes for sæsonens hårdeste. Feltet i år er stærkere end længe set, og der er lagt op til en hård kamp om løbets røde førertrøje allerede fra start af.

Ser man på odds på første etape, så ligner det da også en tæt kamp om sejren. Bet365 tilbyder odds 1,90 på, at BMC Racing Team vinder etapen, imens man kan få odds 2,62 på Quick-Step Floors.

Etapen bliver sendt på både TV2 Sport og EuroSport, og du kan læse vores samlede optakt til løbet her.

 

Spil på Vueltaen her >>

 

Ruten

Etapeprofilen for første etape.

Bortset fra en enkelt kategori 3 stigning, som rytterne passerer efter 7,3 kilometer, så er etapen pandekageflad. Dette betyder dog ikke, at det er nogen nem etape, da ruten er meget teknisk. Rytterne starter i Nimes gamle bydel, hvor der er mange smalle gader og sving, hvilket virkelig kommer til at teste holdenes sammenhængskraft.

I takt med at de kommer længere væk fra centrum, bliver etapen nemmere, og især i afslutningen kommer, der nogle lange, lige stykker, der virkelig gavner de hold med specialister på.

Profilen for den sidste kilometer af etapen.

Favoritterne

BMC Racing Team er store favoritter hos bookmakerne. De kommer til Vueltaen med et yderst slagkraftigt hold, der blandt andet tæller klassementsrytterne Nicolas Roche, der tidligere har haft løbets førertrøje, Damiano Caruso og Tejay Van Garderen. Derudover har de også tempospecialisten Rohan Dennis, der kommer til at spille en nøglerolle på denne etape. Bet365 tilbyder odds 1,90 på, at BMC Racing Team vinder årets første Vuelta-etape.

Quick-Step Floors kommer også til Vueltaen med en dygtig trup. Kaptajnen er spanske David de la Cruz, men man skal også holde øje med franskmanden Julian Alaphilippe, der kan skabe problemer for selv de bedste ryttere. Når det er sagt, så har Quick-Step Floors ikke de største navne på papiret, men holdet har over en årrække specialiseret sig i holdtidskørsler, og de blev endda verdensmestre i disciplinen i 2016. Bet365 tilbyder odds 2,62 på, at Quick-Step Floors tager etapesejren.

Man kan ikke komme udenom Chris Froomes Team Sky-mandskab, når man snakker om favoritterne. Bet365 tilbyder odds 7,00 på, at Team Sky tager sejren, og de bør da også være med helt fremme. Holdet er spækket med talent, og Froome kan igen prale af at have de suverænt bedste hjælperyttere. Det skal dog bemærkes, at holdet er mere egnet til de høje bjerge end til en holdtidskørsel, men de har trods alt gode motorer i Ian Stannard og Wout Poels.

Spilforslag

BMC Racing Team er favoritter hos bet365, og de ser også stærke ud. Med folk som Rohan Dennis og Tejay Van Garderen bør de køre rigtig stærkt, og de bliver svære at hamle op med. Quick-Step Floors ligner et hold, der kommer til at mangle det sidste, og de store klassementshold vil formentlig køre en anelse konservativt, da etapen blot er 13,1 kilometer, hvilket naturligvis lægger en dæmper på tidsforskellene.

Odds 1,90 på BMC Racing Team til at vinde 1. etape af årets Vuelta er derfor flot.

 

Spil på BMC Racing Team som etapevinder >>