VM Kval: De bedste odds på Danmark mod Malta

dannebrog_odds.dkVM-kvalifikationen slutter i aften for Danmarks vedkommende. Det tør vi godt konkludere, selvom der er en mikroskopisk teoretisk chance for at gå videre. I praksis eksisterer den ikke. Afskedskampen, der samtidig muligvis bliver Morten Olsens afskedskamp, er på hjemmebane mod Malta.

Tip: Følg kampen live på livescore.dk kl 20.15

Den forventede sejr kan give os andenpladsen, hvis Bulgarien samtidig dummer sig mod Tjekkiet. Andenpladsen er dog ikke andet end kosmetisk værdi, da vi ender som den dårligste af de 9 gruppe-toere og dermed giver det ikke adgang til videre avancement. Landsholdet spillede en flot kamp mod Italien, men realistisk set, så var det 0-4 kampen mod Armenien, der kostede os chancen for det videre avancement. En hård skæbne, men det var også en blamage af dimensioner.

 

Dagens højeste odds
Malta: 81.00 hos Bet365
knap_odds_her

 

Da kampen ikke er så vigtig, som man kunne have håbet, så har Morten Olsen valgt at satse på de unge spillere til aftenens opgør. Det skyldes naturligvis også karantænerne til Bendtner, Boilesen og Niki Zimling. Så der er flere grunde til den alternative opstilling. Også på målmandsposten bliver der skiftet ud. Kasper Schmeichel får chancen i stedet for Stephan Andersen. Det bør dog ikke betyde noget. Danmarks næstbedste er længder foran Maltas bedste alligevel.

Malta har haft succes i denne VM-kvalifikation. Man vandt i juli på udebane over Armenien, hvilket var en kæmpe sensation. 3 points er mere end godkendt for den lille østat, og det kan man tænke tilbage på med glæde. Man får et forsøg mere i aften for at skrabe ekstra points sammen, men hvis vi skal være realistiske, så sker det ikke. Danmark er for stor en mundfuld.

Et kig på bookmakernes odds viser dominansen med al tydelighed:

Danmark: 1.03 hos Danske Spil
Uafgjort: 26.00 hos Bet365
Malta: 81.00 hos Bet365

Kampen sendes klokken 20:15 på TV2. Du kan også følge den gennem livescore, hvilket du kan læse mere om her.

Dagens spilforslag:

Det er et amputeret hold, som Danmark stiller med. Selvom det bør være nok til en dansk sejr, så har Malta løftet deres spil i den her kvalifikation i forhold til tidligere. Det understreges af, at Danmark kun vandt med 2-1, da vi var på besøg på ferieøen i sidste måned.

Et frækt bet kunne være X eller 2, for oddset er for en sjælden gangs skyld højt nok til det, men så upatriotiske kan vi simpelthen ikke få os til at være. Vi vælger i stedet at spille på, at Danmarks sejr bliver en af de konservative af slagsen. Vi spiller på, at Danmark højest vinder med 3 mål:

Danmark-Malta (0-4): Malta = Danmark vinder højest med 3 mål til odds 1.72 hos Betsafe

Rigtig god fornøjelse med landskampen. Der er lidt tid til vi igen skal spille en betydende kamp, så det er med at nyde den 🙂

Vi kommer stærkt igen til EM-kvallen: