Deltag i gratis NordicBet-konkurrence og vind VIP-billetter til Old Trafford

Champions League vender tilbage til dit TV i aften, og hvis du mangler noget ekstra spænding, så kan du deltage i en gratis konkurrence hos NordicBet. Her er der to VIP-billetter til Old Trafford på spil, hvilket vil sige, at du kan komme til at se Manchester United mod Young Boys, hvis du kan svare rigtigt på et par spørgsmål. Derudover vil du endda også modtage 2.000 kroner på din konto.

Alle rigtige svar belønnes med et 150 kroner risikofrit væddemål på Europa League, så der er ingen grund til ikke at være med. Tryk på den grønne knap for at komme til kampagnesiden!

 

Deltag og vind VIP-billetter

 

Sådan deltager du

Både nye og eksisterende kunder kan deltage i denne gratis konkurrence, så der er absolut ingen undskyldninger for ikke at være med. Har du endnu ikke oprettet en bookmakerkonto hos dem, så tager det ikke meget mere end et par minutter. Hvis du har en konto, så skal du sådan bare skynde dig ind og svare på deres spørgsmål inden første opgør fløjtes i gang tirsdag klokken 18:55. Følg disse fem simple trin, og så deltager du i konkurrencen om VIP-billetterne.

 1. Gå til NordicBets kampagneside.
 2. Gæt hvilken kamp der først bliver givet et kort (tirsdag)
 3. Gæt hvilket opgør der bliver dømt flest offsides (onsdag)
 4. Skriv din NordicBet e-mail adresse

Champions League-konkurrence fra NordicBet, hvor man kan vinde en VIP-tur til Manchester for at se Manchester United imod Valencia.

 

Tirsdag

I aften handler det kort og godt om at gætte i hvilken kamp, der først kommer et kort. Her er der otte forskellige valgmuligheder, og du kan se dem nedenunder.

 1. Monaco – Club Brugge
 2. Røde Stjerne – Liverpool
 3. Atlético Madrid – Dortmund
 4. Inter – Barcelona
 5. Tottenham – PSV
 6. Napoli – PSG
 7. Schalke – Galatasaray
 8. Porto – Lokomotiv Moskva

Efter vores bedste overbevisning så kommer Røde Stjerne under et massivt pres hjemme i Beograd mod Liverpool. Serberne holder sjældent tilbage og chancen for, at de giver den gas fra start af er bestemt til stede. Vi synes, at det ligner bedste bud på et opgør, hvor dommeren meget hurtigt kan komme til at hive et kort op af lommen.

 

Onsdag

I morgen skal du så forudsige i hvilket opgør, der bliver dømt flest offsides. Igen kan du vælge mellem otte kampe, som du kan se for herunder:

 1. CSKA – Roma
 2. Valencia – Young Boys
 3. Benfica – Ajax
 4. Bayern – AEK
 5. Man City – Shakhtar
 6. Lyon – Hoffenheim
 7. Plzeň  – Real Madrid
 8. Juventus – Man Utd

Selvom offsides er forholdsvis svære at spå om, så har vi på fornemmelsen, at der kommer mange i Valencia mod Young Boys. I det omvendte opgør for to uger siden var der intet mindre end tolv offsides, og selvom vi nok ikke får lige så mange denne gang, så er det stadig vores bedste bud på det opgør med flest offsidekendelser i.

Til sidst skal du så indtaste din NordicBet e-mail adresse. Det vil altså sige den mail, som du har registeret din konto med! Hvis du indtaster en anden e-mail adresse, så mister du din chance for at vinde konkurrencen.

 

Regler og vilkår hos NordicBet

Dine svar skal indsendes senest ved kampstart tirsdag den 6. november klokken 18:55. De korrekte resultater vil blive taget direkte fra UEFA’s officielle hjemmeside, hvor de indsamler stats. Bliver et af opgørerne udskudt med mere end 25 timer, så annullerer de samtlige forudsigelser på den kamp. Skulle du være så heldig og gætte rigtigt og derved vinde risikofrie væddemål på Europa League, vil de blive indsat på din konto senest torsdag den 8. november klokken 12:00. Eventuelle gevinster skal gennemspilles tre gange, og du skal have mindst 150 kroner på din konto for at benytte dit risikofrie væddemål.

 

Deltag og vind VIP-billetter

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund