Vind 2 VIP-billetter til et talkshow med Mikkel Kessler og Mike Tyson

Elsker du boksning? Er du helt tosset med Mike Tyson og Mikkel Kessler? Så bliver du simpelthen nødt til at deltage i den nye Unibet-konkurrence. Her er der nemlig to gange to super VIP-billetter til det yderst eftertragtede Mikkel Kessler og Mike Tyson-talkshow på højkant. Alt er inkluderet i præmien, hvilket vil sige, at der er tre-retters menu, øl, vin og vand ad libitum samt en meet and greet med de to boksestjerner. Alt du skal gøre er bare at tilmelde dig og så placere en masse væddemål på sport mellem onsdag den 17. oktober og mandag den 22. oktober.

 

Tilmeld dig konkurrencen her

 

Sådan deltager du i konkurrencen

For at være med i konkurrencen om de to super VIP-billetter til talkshowet skal du bare følge disse fire simple trin.

  1. Gå til Unibets konkurrenceside
  2. Opret en bruger og/eller tilmeld dig konkurrencen
  3. Spil på sport fra onsdag til mandag
  4. Slut i top 20 og vind præmier

Vind super VIP-billetter til et talkshow med Tyson og Kessler hos Unibet

Til at starte med skal du selvfølgelig have en bookmakerkonto hos Unibet for at være med i konkurrencen. Har du ikke allerede oprettet sådan en, så kan du rent faktisk få en velkomstbonus på op til 1.500 kroner. Unibet fordobler nemlig dit første indskud, hvilket vil sige, at hvis du eksempelvis indsætter 750 kroner, så får du yderligere 750 kroner at spille for. Derved har du mere frihed og kan placere højere indsatser end normalt. Har du allerede oprettet en bookmakerkonto hos dem, så skal du bare trykke på et af vores links og tilmelde dig konkurrencen.

Når du er tilmeldt konkurrencen, så handler det kort og godt om at lave en masse vinderkuponer med væddemål på sport. Det er ligemeget hvilken sportsgren og hvor mange væddemål, som der er tale om. Det eneste krav er, at det er minimum odds 1,40. For hver vinderkupon får du point til leaderboardet. Dem som slutter i top tyve vinder en præmie. Første- og andenpladsen vinder to super VIP-billetter til talkshowet med Mikkel Kessler og Mike Tyson. Vær dog opmærksom på at din indsats bliver ganget med antal væddemål og det samlede odds. Det vil altså sige, at jo større indsats, jo flere væddemål og jo højere odds desto flere point får du, hvis kuponen går hjem.

 

Sådan udregnes dine point

Som skrevet før så fungerer leaderboardet på den måde, at du får point per vinderkupon. Pointene bliver udregnet på følgende måde: indsats i euro gange antal væddemål gange samlet odds. Hvis du for eksempel har spillet, hvad der svarer til ti euro på en tripple til odds ti, så vil det give 300 point (10x3x10=300). Det er altså smartest at spille store beløber på akkumulatorkuponer med forholdsvis høje odds. På den måde tjener man i hvert fald rigtig mange point på ingen tid, hvis det er en vinderkupon.

 

Præmier til top 20

Som skrevet før er det top to som sikrer sig billetter til talkshowet, men der er skam også et par andre flotte præmier på højkant. Nedenfor har vi lavet en liste over alle de præmier, som det er muligt at vinde, hvis man slutter blandt de tyve spillere med flest point.

Plads Præmie
1-2 To VIP-billetter til Tyson & Kessler-talkshow
3 1.000 kroner
4 750 kroner
5 500 kroner
6-10 100 kroner free bet
11-20 50 kroner free bet

 

Regler og vilkår hos Unibet

Du skal tilmelde dig konkurrencen for at deltage i den. Konkurrenceperioden er fra onsdag den 17. oktober til og med mandag den 22. oktober. Indsatser du har placeret før tilmeldingen tæller ikke med i konkurrencen. Det er kun spil for rigtige penge, som tæller med. Du kan altså ikke benytte dig af free bets og/eller bonuspenge. Kun væddemål på sport til odds 1,40 eller højere indenfor konkurrenceperioden giver point til leaderboardet. Unibets leaderboard bliver opdateret mindst én gang hver dag. Du kan både spille på et enkelt væddemål og/eller lave en akkumulatorkupon. Både livebetting og prematch-væddemål tæller med. Det er til gengæld ikke tilladt at benytte sig af cash out-funktionen. Du må heller ikke lave det samme væddemål med forskellige udfald. Det vil sige, at du eksempelvis ikke kan spille på både over og under 2,5 mål i den samme kamp. Gør du det, så kan du blive diskvalificeret.

De to højst placerede på leaderboardet vinder to billetter hver til talkshowet. Vinderne bliver kontakten senest onsdag den 24. oktober klokken 20:00. Talkshowet finder sted den 30. oktober i Herning og den 31. oktober i København. Nummer tre til fem på leaderboardet vinder kontanter, som ikke er underlagt et gennemspilskrav. De vil blive krediteret kontoen senest 72 timer efter konkurrencen er slut. Resten af top tyve vinder free bets, som kan benyttes på alle sportsvæddemål indenfor syv dage.

 

Tilmeld dig konkurrencen her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund