Sådan vinder du et privat møde med Wozniacki og V. Williams

Tennis konkurrence

Det er ingen hemmelighed, at Caroline Wozniacki er en af de allerstørste danske sportsstjerner i øjeblikket. Danskeren vandt i starten af året Australian Open, karrierens første grand slam-titel, og hun er på toppen af sin karriere. Den 30. april spiller hun i Parken imod Venus Williams i Champions Battle 2018. Det er det absolutte tennis-højdepunkt på dansk jord i 2018, og en begivenhed de fleste tenniselskere formentlig ser frem til. Bookmakeren NordicBet er en af begivenhedens sponsorerer, og den afholder nu en af årets fedeste konkurrencer. Man kan nemlig  vinde en personlig kamp imod Wozniacki og Williams samt billetter til stormødet i Parken. Alt man skal gøre er at oddse på tennis hos bookmakeren, hvorefter man kan vinde en af de fede præmier.

 

Odds på tennis hos NordicBet her

 

Sådan vinder man et møde med Wozniacki

Det er nemt og ligetil at vinde et personligt møde og en kamp imod de to tennisdronninger. Alt man skal gøre er at tilmelde sig NordicBets konkurrence, som man finder på bookmakerens forside. Herefter skal man i gang med at placere odds på tennis. For hver gang man spiller 200 kroner på tennis, får man et lod til den store lodtrækning. I alt kan man få op til ti lodder, så det gælder om at spille så meget som muligt, hvis man vil forøge sine vinderchancer. Konkurrencen løber mellem den 16. april klokken 12.00 og den 25. april klokken 23.59.

Udover muligheden for at vinde enten et privat møde med en af stjernerne eller billetter til kampen, bliver alle deltagere belønnet med en garanteret præmie. Denne præmie er enten et free bet eller et risikofrit spil. Det modtager man den 26. april, hvor vinderne af de andre præmier også bliver fundet.

Man bestemmer helt selv, hvilke tenniskampe man vil oddse på. Man bestemmer også selv til hvilke odds og hvornår, man sætter sine spil. Der er nemlig ingen krav om hverken minimumsodds eller gennemspilning i denne konkurrence.

 

Ikke allerede NordicBet-kunde? Få 1.000 kr. i odds bonus

Det kræver naturligvis en konto hos NordicBet for at kunne deltage i konkurrencen. Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, er der dog ingen grund til panik. Man kan sagtens nå at oprette en konto, og man kan sagtens nå at skaffe nok lodder sammen til at få en pæn vinderchance.

Som ny kunde hos NordicBet er man endda berettiget til en stor odds bonus, der kan gøre det endnu nemmere at få lodder. Indsætter man 500 kroner hos NordicBet, får man hele 500 kroner i odds bonus og et yderligere free bet på 500 kroner. Det er en bonus på 200 procent, hvilket ingen andre danske bookmakere kan matche.

Man kan naturligvis også vælge at sætte færre penge ind. NordicBets odds bonus fungerer sådan, at man får fordoblet sit første indskud med op til 500 kroner. Indsætter man 100 kroner, får man 100 kroner og så videre.

Derudover får man et free bet, hvis størrelse også afhænger af, hvor mange penge man sætter ind.

Indskud Free bet
100 – 199,99 kr. 100 kr.
200 – 499,99 kr. 200 kr.
500 + kr. 500 kr.

 

Så snart man har modtaget sin odds bonus, skal man simpelthen bare tilmelde sig konkurrencen og ellers gå i gang med at spille sine odds på tennis.

 

Konkurrencens regler og vilkår

Det er vigtigt, at man tilmelder sig konkurrencen før, man begynder at sætte sine odds på tennis. Det er nemlig først, når man har tilmeldt sig, at man kan begynde at optjene lodder til lodtrækningen. Man kan optjene lodder mellem mandag den 16. april klokken 12.00 og onsdag den 25. april klokken 23.59. For hver 200 kroner man omsætter på tennis, får man et lod til lodtrækningen. Der er ingen krav om, at man skal vinde på sine spil, men man kan højst få ti lodder.

I alt skal der findes fire heldige vindere, der kommer til at spille med Caroline Wozniacki og Venus Williams ved et eksklusivt pro-am-arrangement. Vinderne skal sikkerhedsgodkendes før, at de kan få lov til at spille. Der spilles mandag den 30. om formiddagen.

Udover muligheden for at vinde den private kamp med stjernerne, er der også 20 billetter på højkant til kampen i Parken. De uddeles i par af to, hvorfor der altså skal findes ti vindere af disse i alt.  Champions Battle 2018 starter klokken 19.00 den 30. april. Der bliver ikke tilbudt et alternativ til billetterne, hvis man ikke kan tage afsted.

Vinderne bliver kontaktet den 26. april, og billetterne kan hentes på NordicBets kontor i København den 27. april eller den 30. april i Parken.

Deltagerne i konkurrencen, der omsætter for mindst 200 kroner på tennis, får alle et free bet eller et risikofrit væddemål. Disse skal bruges indenfor syv dage, og eventuelle nettogevinster skal gennemspilles tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. Systemspil tæller ikke med i gennemspilningen.

 

Vind et privat møde med Wozniacki og V. Williams

 

Wozniacki konkurrence