Vind fede adventsgaver fra Gravesen og co. hver søndag hos LeoVegas

På lørdag går vi ind i december måned. Det betyder vanen tro, at der er masser af julestemning i stuerne, på gaderne og endda også hos bookmakerne. LeoVegas Sport kører for eksempel en adventskalender, hvor både nye og eksisterende kunder kan blive belønnet med rigtig fede præmier hver eneste søndag i julen. Første adventsgave er en fodboldrejse for to personer til en valgfri destination. Den kan du vinde den 2. december, hvis du bare har tilmeldt dig kampagnen og spillet hos LeoVegas i ugens løb.

 

Tilmeld dig kampagnen her

 

Sådan deltager du i lodtrækningen

For at deltage i lodtrækningen om alle adventsgaverne skal du bare følge denne simple guide.

  1. Gå til kampagnesiden hos LeoVegas
  2. Tilmeld dig kampagnen
  3. Spil hver uge frem til juleaften

Adventskalender hos LeoVegas med fede præmier hver søndag

For det første skal du selvfølgelig have en konto hos LeoVegas for at være med i deres adventskalender. Har du endnu ikke oprettet sådan en, kan du modtage helt op til 1.000 kroner i odds bonus ved din første indbetaling. De fordobler således dit første indskud, så længe at du indsætter mindst 100 kroner på siden første gang.

Derefter er det meget vigtigt, at du tilmelder dig kampagnen hos LeoVegas, før du går i gang med at spille. Ellers vil dine væddemål nemlig ikke tælle med. Det gør du ved at trykke på en af vores grønne knapper eller linket foroven, som fører dig direkte til deres kampagneside. Herinde klikker du på tilmeld-knappen, og så er du klar til at spille løs hele december. Julen er hjerternes fest, så det er bare med at give den gas!

Der er ingen krav om, at du skal spille for et bestemt beløb eller et specifikt antal gange i løbet af ugen. Så længe du husker at spille mindst én gang hver uge i kampagneperioden, så deltager du helt automatisk i alle fem lodtrækninger.

 

Så fede er præmierne

Som skrevet før trækkes der lod første gang søndag den 2. december om en fodboldrejse til en valgfri destination til et europæisk stadion, som vinderen vælger. Der er både hotel-, kamp- og flybilletter inkluderet i præmien. Derudover er der også to signerede fodboldtrøjer efter eget valg. Den heldige vinder bliver kontaktet mandag den 3. december. De efterfølgende tre gaver er endnu ikke offentliggjort, men vi kan godt garantere, at de bliver mindst lige så fede som den første.

For at være med i den efterfølgende lodtrækning skal du placere et spil mellem mandag den 3. december klokken 10:00 til og med søndag den 9. december klokken 23:59. Vinderen bliver kontaktet mandag den 10. december.

Hovedpræmien trækkes der lod om juleaften. Her er der et rejsegavekort på 25.000 kroner på højkant, og alle de spillere som har placeret ét væddemål i kampagneperioden deltager i lodtrækningen. Vinderen af hovedpræmien vil blive kontaktet torsdag den 27. december. Odds på hvid jul hos Danske Spil.

 

LeoVegas’ regler og vilkår

Kampagneperioden kører fra mandag den 26. november klokken 10:00 til og med onsdag den 26. december klokken 23:59. For at vinde den første adventsgave skal du placere et spil inden søndag den 2. december klokken 23:59. Spil placeret udenfor denne periode vil ikke tælle med. Spiller du for bonuspenge vil det heller ikke tælle med. Kun danske spillere hos LeoVegas kan deltage i kampagnen. Hver spiller kan kun vinde én præmie i kampagneperioden.

Skulle en vinder have opgivet forkerte informationer eller ikke kan kontaktes indenfor to uger, vil der blive fundet en ny vinder. Vil vinderen ikke have rejsegavekortet på 25.000 kroner, kan det ombyttes til 10.000 kroner i kontanter. Generelle regler og vilkår gælder.

 

Tilmeld dig kampagnen her

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund