Vind drømmerejsen til en valgfri fodboldkamp PLUS 15.000 kr. hos Unibet

OPDATERET DEN 2. MARTS

Selvom bookmakerne har ekstremt travlt med både Champions League og Europa League for tiden, så har Unibet alligevel fundet plads til en vanvittig fodboldkonkurrence. Nu kan du nemlig vinde drømmerejsen til en valgfri fodboldkamp et eller andet sted i Europa samt 15.000 kroner i kontanter.

Det er ganske simpelt; tilmeld dig konkurrencen og spil minimum ti kroner på en kupon med et virkelig højt odds. Ender du med at ramme den vinderkupon med det højeste odds af alle, så løber du med denne svedige præmie. Hvad venter du på? Kom i gang med at lave en vanvittig akkumulatorkupon!

 

Tilmeld dig konkurrencen hos Unibet

 

Så nemt er det at deltage

For at være med i konkurrencen om drømmerejsen plus de 15.000 kroner i kolde kontanter, så skal du bare følge denne simple fire-trins-guide.

  1. Gå til Unibets kampagneside
  2. Tryk på “Tilmeld dig”
  3. Spil minimum 10 kroner på en kupon med et højt odds
  4. End i top 50 og vind fede præmier

Vind 10.000 kroner og din drømmefodboldrejse hos Unibet

Første skridt på vejen mod den helt store gevinst er selvfølgelig at have en spilkonto hos Unibet. Når man opretter sådan en, modtager man op til 1.000 kroner i odds bonus på sin første indbetaling. Bookmakeren fordobler nemlig dit første indskud på siden, så hvis du eksempelvis indsætteer en plovmand, vil du have en tusse at spille for. Når kontoen er oprettet, så er du klar til at jagte det allerhøjeste odds.

De eneste tre krav som du skal være opmærksom på er, at der skal placeres mindst ti kroner på kuponen og alle odds på den skal være mindst 1,40. Det er også vigtigt, at du kun spiller på fodbold, da din kupon ellers ikke tæller med i konkurrencen. Her handler det altså om at lave de såkaldte akkumulatorkuponer, hvor man til sidste ender med et højt to-cifret eller tre-cifret odds. Det er naturligvis kun vinderkuponer der tæller med på leaderboardet. Alle i top 50 bliver belønnet med en fed præmie, og du kan se, hvad der er på højkant i det næste afsnit.

 

Så vilde er præmierne

Udover drømmerejsen og de 15.000 kroner i kolde kontanter til vinderen, så er der også præmier til alle i top 50. Nummer ét til fem bliver belønnet med 5000 kroner, mens dem der slutter som nummer seks til 25 vil modtage 2.500 kroner. De resterende spillere i top 50 kan se frem til at få 1.000 kroner sat ind på deres konto. Disse er selvfølgelig ikke underlagt noget som helst omsætningskrav, hvilket betyder, at du kvit og frit kan udbetale dem direkte til din bankkonto.

 

Unibets regler og vilkår

Denne konkurrence kører fra mandag den 25. februar til og med søndag den 3. marts. Du kan spille lige så mange kuponer, som du har lyst til i konkurrenceperioden. Der skal dog være mindst ti kroner i indsats på hver kupon. Alle odds på kuponen skal i øvrigt være på mindst 1,40.

Personen med det højeste vinderodds får lov til at vælge en valgfri fodboldkamp i Europa og modtager også 15.000 kroner i lommepenge i turen. Eneste krav er at der skal være tilgængelig billetter til opgøret. Derudover modtager top 50 en præmiepulje på 100.000 kroner, som Unibet fordeler ud blandt de vindende spillere.

Rammer flere spillere det samme odds, så bliver deres placering på leaderboardet afgørende. Vinderne bliver kontaktet senest mandag den 4. marts og modtager deres præmie inden klokken 20:00. Det er ikke tilladt at benytte cash out-funktionen på dine kuponer. Gør du det, vil de ikke tælle med i konkurrencen. Systemspil tæller heller ikke med.

 

Tilmeld dig konkurrencen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund