NordicBet har fødselsdag: Vind VIP-billetter til Manchester-derbyet

Lige siden 2002 har NordicBet været en af de bedste bookmakere på det danske marked, og de fejrer deres 17-års fødselsdag med gode tilbud og en fantastisk konkurrence. Hvis du omsætter for mindst 200 kroner hver dag fra den 5. februar til og med den 10. februar, vil du dagligt modtage et risikofrit live spil på 50 kroner samt 20 free spins.

Som om det ikke var vildt nok, modtager du endda også et konkurrencelod for hver 200 kroner du omsætter. Her lyder de tre førstepræmier på to VIP-billetter til Manchester-derbyet mellem United og City på Old Trafford samt 2.500 kroner i kontanter til fly og hotel.

 

Vind en VIP-tur til Old Trafford her

 

Sådan vinder du en VIP-tur til Old Trafford

For at deltage i denne fremragende konkurrence skal du sådan set bare følge disse fire simple trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos NordicBet
  2. Log ind/opret en konto
  3. Tilmeld dig kampagnen
  4. Omsæt for mindst 200 kroner hver dag

Hvis du trykker på den grønne knap eller linket foroven, bliver du sendt direkte til NordicBets kampagneside. Herinde kan du læse meget mere om konkurrence, og når du er klar, skal du enten oprette en konto eller logge ind på eksisterende. Husk at tilmeld dig kampagnen! Det gør du ved at klikke på den orange “Tilmeld”-knap.

Når det er gjort, handler det bare om at komme i gang med at omsætte på enten deres sportsbook eller casino fra tirsdag den 5. februar til og med søndag den 10. februar. De første 200 kroner du omsætter giver dig det risikofrie live spil samt free spins, mens du også modtager et lod til trækningen om VIP-billetterne. Der er i øvrigt ingen grænser for hvor mange lodder som du kan samle sammen, så det er bare med at give den gas.

De tre vindere vil blive udtrukket umiddelbart efter kampagnens afslutning. Det vil altså sige, at de heldige vindere vil blive kontaktet senest mandag den 11. februar klokken 18:00.

 

Regler og vilkår hos NordicBet

Denne kampagne kører som skrevet før fra tirsdag den 5. februar til og med søndag den 10. februar. Kampagnen er åben for samtlige danske NordicBet-spillere, som ikke er ekskluderet fra at modtage bonusser. Hver dag i kampagneperioden kan du modtage et risikofrit live spil på 50 kroner samt 20 free spins. Alt det kræver er, at du omsætter for mindst 200 kroner dagligt.

For hver 200 kroner der bliver omsat modtager du derudover et lod i trækningen om VIP-billetterne til Manchester-derbyet. Som nævnt tidligere er der ingen grænse for antal lodder, så du kan modtage alle dem du vil, hvis du omsætter. De tre vindere bliver fundet senest mandag den 11. februar klokken 18:00. Vinderne får også 2.500 kroner i kolde kontanter hver. Dem kan de bruge til fly og hotel.

Eventuelle gevinster fra dine risikofrie live spil skal gennemspilles mindst tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder. Herefter kan de kvit og frit udbetales. Eventuelle gevinster fra dine free spins skal gennemspilles mindst 35 gange indenfor to måneder, før de kan udbetales direkte til din bankkonto.

 

Vind en VIP-tur til Old Trafford her

 

Vind billetter til Manchester-derbyet hos NordicBet