Football eller fodbold? Vind billetter til Super Bowl eller Old Trafford

Uanset om du er til football eller fodbold, har NordicBet en konkurrence til lige netop dig. Bookmakeren giver således alle deres kunder muligheden for at vinde enten fem gange to billetter til det store Super Bowl Party i Imperial-biografen søndag den 3. februar eller tre gange to billetter til Man United mod Burnley på Old Trafford i VIP-boksen tirsdag den 29. januar. Der vil være fri bar og gratis mad til begge arrangementer. Der er altså ikke sparet på noget som helst.

For at deltage i konkurrencen skal du bare tilmelde dig hos NordicBet. Herefter vælger du dit foretrukne arrangement og giver den gas på deres sportsbook for at optjene en masse lodder.

 

Tilmeld dig konkurrencen hos NordicBet

 

Sådan vinder du billetterne

For at have den bedst mulige chance for at vinde billetterne til enten Drømmenes Teater eller det store Super Bowl Party skal du følge denne simple fire-trins-guide.

  1. Gå til NordicBets kampagneside
  2. Vælg én begivenhed og tilmeld dig
  3. Omsæt for 200 kr. og modtag ét lod
  4. Modtag ti free spins og håb på du vinder

Vind billeter til Super Bowl Party eller Old Trafford hos NordicBet

Dette er en eksklusiv konkurrence, hvilket vil sige, at du ikke selv kan finde den på NordicBets hjemmeside. Hvis du trykker på et af vores links, sender vi dig direkte videre til kampagnesiden, hvor du skal vælge en begivenhed og tilmelde dig. Dette kan du selvfølgelig kun gøre, hvis du har en bookmakerkonto. Har du endnu ikke oprettet en, kan du rent faktisk modtage et risikofrit spil på op til 600 kroner, når du indbetaler penge på siden første gang. Læs meget mere om det i vores anmeldelse af NordicBet.

Når du har valgt én begivenhed og tilmeldt dig konkurrencen, skal der omsættes for 200 kroner til mindst odds 1,50 på sportsbook. Hver gang at det lykkedes dig, så modtager du nemlig ét lod. Det er muligt at modtage fem lodder hver dag i konkurrenceperioden, hvilket vil sige, at du skal omsætte for 1.000 kroner for at have bedst mulig chance for at vinde. Du modtager i øvrigt ti free spins til en valgfri spilleautomat på deres casino, når du har omsat for de første 200 kroner hver dag.

 

Det kan du vinde

Som vi skrev i indledningen så er der slet ikke sparet på noget, når det kommer til de to svedige præmier. Hvis du vælger at tage en tur til Old Trafford, så vil der være fri bar i tre timer før opgøret. Derudover vil der også være en tre retters menu i lokalet på stadion. Billetter til kampen får du selvfølgelig også, og du skal endda sidde på den legendariske Alex Ferguson Stand. Sidst men ikke mindst så er der også fri bar i en time efter kampen.

Vil du hellere til det store Super Bowl Party i Imperial-biografen, så er der fri bare fra klokken 20:00 til og med klokken 04:00. Der er selvfølgelig også sørget for en sprød amerikansk buffet, hvor du kan spise alt hvad hjertet begærer. Der vil endda også være konkurrencer samt underholdning i løbet af arrangementet, mens du ser Super Bowl på det største lærred i hele Skandinavien. Bestemt ikke en dårlig måde at bruge sin søndag aften og nat på!

 

NordicBets regler og vilkår

Konkurrencen kører fra fredag den 11. januar klokken 00:01 til og med torsdag den 17. januar klokken 23:59. For at deltage skal du indsende din foretrukne begivenhed og tilmelde dig på kampagnesiden.  Dette behøver du dog kun at gøre én gang. For hver gang du omsætter for 200 kroner på deres sportsbook til odds 1,50 eller højere modtager du ét lod. Det kan du gøre fem gange dagligt. Skulle du være én af de heldige vindere, så modtager du e-mail fredag den 18. januar inden klokken 20:00.

 

Tilmeld dig konkurrencen hos NordicBet

 

NordicBet logo