Spil 50 kroner på CL eller EL og vind 25.000 kroner hos Unibet

OPDATERET DEN 4. MARTS 2019

Her på Odds.dk er vi helt vilde med europæisk fodbold, og det er de også hos Unibet. Bookmakeren giver nemlig netop nu nye og eksisterende kunder chancen for at vinde 25.000 kroner i kolde kontanter. Der udtrækkes ti vindere, hvilket vil sige, at præmiepuljen er på intet mindre end en kvart million kroner.

Alt det kræver for at være med er sådan set bare, at du spiller mindst 50 kroner på enten Champions League eller Europa League i denne uge. Hver gang du spiller en halvtredser, modtager du et lod i lodtrækningen om de mange penge. Tryk på den grønne knap og kom i gang med det samme!

 

Tilmeld dig kampagnen hos Unibet

 

Sådan fungerer det

For at være med i denne konkurrence skal du først og fremmest have en bookmakerkonto hos Unibet. Har du endnu ikke oprettet en, så kan du få op til 1.000 kroner i velkomstbonus, når du laver den. Din første indbetaling bliver således fordoblet, hvilket vil sige, at hvis du eksempelvis indsætter en plovmand, så vil du have en tusse at spille for. Hvis du allerede har en bookmakerkonto, så skal du sådan set bare gå i gang med at spille på Champions League og Europa League. Der er intet minimumodds, hvilket vil sige, at der er frit valg på alle hylder. Væddemålene skal bare være indgået mellem mandag den 4. februar klokken 00:00 til og med torsdag den 14. marts klokken 22:59 for at være gyldige.

 

Hvad skal jeg spille på?

Nu sidder du måske og tænker, hvad der er værd at smide en skilling efter i Champions League og Europa League denne uge. Her på redaktionen har vi taget et kig på de kommende kampe og kommer med vores bedste spilforslag til tirsdag, onsdag og torsdag.

Vi starter med tirsdags topkamp i Champions League, som skal spilles på Signal Iduna Park i morgen aften klokken 21:00. Her tager Borussia Dortmund imod Tottenham Hotspur, og det opgør lugter efter vores bedste overbevisning langt væk af en Kane-kasse. Den engelske goalgetter har lavet otte mål i sine sidste ti kampe for klubben, mens han endda også har noteret sig for top oplæg i samme periode. Der er odds 2,40, hvis Harry Kane kanonerer kuglen i kassen.

Onsdag skal Ajax Amsterdam en tur til den spanske hovedstad for at krydse klinger med Real Madrid. Her regner vi med en hjemmesejr til Benzema og co., og her er oddset bestemt anbefalesværdigt. Hvis kongeklubben trækker sig sejrrigt ud af denne duel, så giver Unibet pengene 1,66 gange igen, hvilket vi anbefaler at smide en skilling efter.

 

Unibets regler og vilkår

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig kampagnen for at deltage i denne konkurrence. Kun væddemål lavet efter mandag den 4. marts klokken 00:00 vil udløse lodder. Væddemål placeret efter torsdag den 14. marts klokken 22:59 vil heller ikke udløse lodder. Hver halvtredser du satser på en europæisk kamp i denne uge giver ét lod. Der er intet minimumodds, og du kan spille på samtlige markeder, så længe det er CL eller EL. Pre-match væddemål, livebets, singler og akkumulatorkuponer tæller allesammen med. Det er også tilladt at bruge cash out-funktionen.

De ti vindere findes torsdag den 14. marts og får allesammen 25.000 kroner i kolde kontanter. Pengene går ind på din konto senest 15 minutter efter lodtrækningen. Det er kun muligt at vinde én præmie hver uge.

 

Spil på CL og EL hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund