Spil 50 kroner på CL eller EL og vind 10.000 kroner hos Unibet

Her på Odds.dk er vi helt vilde med europæisk fodbold, og det er de også hos Unibet. Bookmakeren giver nemlig netop nu nye og eksisterende kunder chancen for at vinde 10.000 kroner i kolde kontanter. Der udtrækkes ti vindere, hvilket vil sige, at præmiepuljen er på intet mindre end 100.000 kroner.

Alt det kræver for at være med er sådan set bare, at du spiller mindst 50 kroner på enten Champions League eller Europa League i denne uge. Hver gang du spiller en halvtredser, modtager du et lod i lodtrækningen om de mange penge. Tryk på den grønne knap og kom i gang med det samme!

 

Tilmeld dig kampagnen hos Unibet

 

Sådan fungerer det

For at være med i denne konkurrence skal du først og fremmest have en bookmakerkonto hos Unibet. Har du endnu ikke oprettet en, så kan du få op til 1.500 kroner i velkomstbonus, når du laver den. Din første indbetaling bliver således fordoblet, hvilket vil sige, at hvis du eksempelvis indsætter en plovmand, så vil du have en tusse at spille for. Hvis du allerede har en bookmakerkonto, så skal du sådan set bare gå i gang med at spille på Champions League og Europa League. Der er intet minimumodds, hvilket vil sige, at der er frit valg på alle hylder. Væddemålene skal bare være indgået mellem mandag den 5. november klokken 00:00 til og med torsdag den 8. november klokken 22:59 for at være gyldige.

 

Hvad skal jeg spille på?

Nu sidder du måske og tænker, hvad der er værd at smide en skilling efter i Champions League og Europa League denne uge. Her på redaktionen har vi taget et kig på de kommende kampe og kommer med vores bedste spilforslag til tirsdag, onsdag og torsdag.

Vi starter med topkampen i Gruppe B, som skal spilles i Milano tirsdag aften klokken 21:00. Her tager Inter Milan imod FC Barcelona, og det opgør lugter efter vores bedste overbevisning langt væk af uafgjort. To ud af tre gange har de delt pointene mellem sig på Giuseppe Meazza. Det kunne sagtens ske igen. Rent faktisk er begge de uafgjorte kampe endt helt uden scoringer, hvilket heller ikke er helt utænkeligt denne gang. Uafgjort giver odds 3,65, mens under 0,5 mål belønnes med odds 14,00. Begge væddemål er anbefalesværdige. Læs mere om Inter vs. Barça her.

Onsdag skal De Røde Djævle en tur til Torino for at krydse klinger med Den Gamle Dame. Her regner vi med en hjemmesejr til Ronaldo og co., men da den ikke giver et særligt højt odds, har vi taget et kig på kort til spiller i stedet for. Ashley Young fra Manchester United har således raget intet mindre end fire advarsler til sig i sine sidste seks opgør. Det ville ikke undre os, hvis han får nummer fem mod Juventus. Sker det, så kan du få pengene tre gange igen.

Europa League løber af stablen torsdag. Her skal Ståle Solbakkens spillere fra FC København i aktion, når de møder Slavia Prag på Eden Arena. Selvom det bliver en rigtig svær opgave, har vi fuld tiltro til en dansk overraskelse. Løverne har brug for point, hvis de gerne vil videre fra gruppen, og det tror vi på, at de får. FCK med +1 i handicap giver odds 2,05, mens uafgjort ligger i odds 3,80. En sejr til holdet fra hovedstaden belønnes med odds 4,85.

 

Unibets regler og vilkår

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig kampagnen for at deltage i denne konkurrence. Kun væddemål lavet efter mandag den 5. november klokken 00:00 vil udløse lodder. Væddemål placeret efter torsdag den 8. november klokken 22:59 vil heller ikke udløse lodder. Hver halvtredser du satser på en europæisk kamp i denne uge giver ét lod. Der er intet minimumodds, og du kan spille på samtlige markeder, så længe det er CL eller EL. Prematch-væddemål, livebets, singler og akkumulatorkuponer tæller allesammen med. Det er også tilladt at bruge cash out-funktionen.

De ti vindere findes torsdag den 8. november og får allesammen 10.000 kroner i kolde kontanter. Pengene går ind på kontoen senest 15 minutter efter lodtrækningen. Det er kun muligt at vinde én præmie om ugen.

 

Spil på CL og EL hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund