Opret dig hos 888sport og få 200 kroner i freebet helt gratis

Bookmaker tilbud fra bookmakeren 888sport

Bookmakeren 888sport har netop offentliggjort et fantastisk VM-tilbud til alle nye kunder. Opretter du dig med bonuskoden 100BONUS og spiller mindst 100 kroner på VM til odds 1,50 eller højere, får du både 100 procent i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og et freebet på hele 200 kroner. Det tager få øjeblikke at oprette sin konto hos 888sport, så det gælder bare om at udnytte dette tilbud inden VM starter på torsdag.

 

Klik her og få adgang til tilbuddet

 

Sådan gør du

Det er rigtig nemt at udnytte 888sports fremragende tilbud, og du er ikke mere end et øjeblik væk fra en stor odds bonus og et free bet.

  • Tryk på grønt link, der fører til 888sport
  • Opret konto og indbetal med promokode 100BONUS
  • Spil 100 kr. på VM til mindst odds 1,50 som første væddemål
  • Få 200 kr. free bet

For at udnytte det gode bookmaker tilbud skal du blot trykke på et af de grønne links på denne side. De fører direkte til 888sports kampagneside, hvor du skal oprette en konto. Det gør du ved at trykke på den store “SPIL NU”-knap, hvorefter du udfylder de forskellige felter. 888sport har gjort det så simpelt som muligt at oprette sig, så der bør ikke være nogen slinger i valsen.

Det næste trin er selvfølgelig at indbetale penge. Her skal du bruge koden 100BONUS, der giver adgang til den store odds bonus på 1.000 kroner. 888sport fordobler simpelthen dit første indskud med op til en tusindlap, så jo flere penge du indsætter, jo større en odds bonus får du også. Et indskud på 1.000 kroner giver altså yderligere 1.000 kroner i bonus.

Det sidste trin er at oddse mindst 100 kroner på et valgfrit VM-marked til odds 1,50 eller højere. Så snart det er gjort, får man et free bet på 200 kroner uanset, hvordan ens første spil går. Det er vigtigt, at dette VM-spil er dit allerførste. Du må gerne spille multispil, så længe det kun er på VM-markeder.

 

Opret din 888sport konto her

 

Det skal du spille på

For at få det optimale ud af dette tilbud skal du selvfølgelig helst ramme på dit kvalificerende spil. På den måde kan du kombinere en odds bonus med en gevinst og selvfølgelig et free bet for den perfekte start på VM-slutrunden.

Vi har set nærmere på kampene fra første runde for at finde et spil i omegnen af 1,50 for at få så meget sikkerhed som muligt. Her er der især et spil, der skiller sig ud: Uruguay-sejr over Egypten.

Som det kan læses i vores guide til Uruguays landshold, er de blandt de farligste outsidere i turneringen. De har i folk som Luis Suarez, Diego Godin og Edison Cavani en række spillere i absolut verdensklasse, der kan gøre ondt på alle hold. Uruguay er derudover et taktisk dygtig mandskab, hvilket især skyldes, at Oscar Tabarez er turneringens længstsiddende landstræner. Han har altså haft lang tid til at påvirke spillerne rent taktisk, hvilket er tydeligt.

Hos Egypten står det ganske anderledes til. Deres spillere er VM-debutanter, og de bliver formentlig en smule benovede over den store scene og den megen opmærksomhed. Derudover er landets helt store stjernespiller, Mohamed Salah, skadet. Liverpool-profilen, der netop har sat målrekord i Premier League, slog sig i Champions League-finalen i fjor, og han forventes at misse slutrundens åbningskamp. Uden Salah er egypterne yderst ordinære, og de bør få det utrolig svært. Derfor er det altså oplagt at spille på Uruguay, hvis man leder efter et spil med høj sikkerhed, hvilket er tilfældet her.

 

Tilbuddets regler og vilkår

Tilbuddet gælder kun for nye spillere, altså spillere der ikke allerede har en konto hos 888sport. Man får 100 procent bonus på sin første indbetaling, når man bruger koden 100BONUS. Det er vigtigt, at man skriver koden korrekt.

For at få adgang til free bettet skal man oprette sig som spiller og bruge sit første væddemål på VM i fodbold. Her skal man spille mindst 100 kroner til odds 1,50 eller højere. Så snart det er gjort, får man sit free bet indenfor 72 timer uanset om ens spil går hjem eller ej. Free bettet er tilgængeligt i syv dage.

Ens indbetalingsbonus skal gennemspilles ti gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Man kan ikke modtage bonus, hvis man indbetaler med NETELLER eller Skrill.

En eventuel gevinst fra free bettet skal gennemspilles seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage.

 

Få din bonus før VM's start

 

888sport logo