Vild med dans 2. november: Lucy Love er i farezonen

I sidste uge blev der samlet ind til velgørenhed, hvilket betød, at der ikke var en deltager, som skulle sendes hjem fra Vild med dans. Så heldige er deltagerne dog ikke på fredag, hvor endnu en må lade livet. Pointene fra sidste uge bliver lagt sammen med dem fra denne uge, når seks par skal skæres ned til fem. Hvis man skal tro på bookmakeren bet365, så er rapperen Lucy Love i farezonen for at ryge ud.

 

Odds på Vild med dans hos bet365

 

Odds på hvem der bliver sendt hjem

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Inden han trak fra sig showet med sin skade var der ellers bred enighed blandt bookmakerne om, at Rolf Sørensen var en af forhåndsfavoritterne til at ryge ud af Vild med dans fredag aften. Han har i flere måneder levet højt på TV-seernes stemmer, og selv da han dansede med den førnævnte skade og blot fik fem point af dommerne, endte han alligevel med at klare skærene. Cykelrytteren havde allerede været i omdans et par gange, og det var bestemt ikke utænkeligt, at det var kommet til at ske igen.

Den anden forhåndfavorit er Lucy Love. Hun er hverken særlig populær ved dommerne eller TV-seerne, og derfor er det også en smule overraskende, at hun stadig er med. De par gange rapperen har været i omdans, har hun været heldig med at hendes modstander har gjort det markant dårligere, men på et eller andet tidspunkt slipper heldet op. Det kunne sagtens være fredag aften, hvis hun igen ender med at skulle danse for sit igen. At Lucy Love ender i endnu en omdans ligger pænt meget i kortene. I hvert fald hvis man tror på oddssætterne hos bet365.

 

Odds på vinderen af Vild med dans

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Skuespillerinden Molly Egelind har taget både TV-seerne og dommerne med storm i denne sæson af Vild med dans. Oddset på hende som vinder falder og falder, og der er efterhånden ikke den store tvivl om, at hun kommer til at stå i finalen om et par uger. Hvem hendes modstandere bliver er det store spørgsmål. Bookmakerne tror mest af alt på enten Simon Stenspil og/eller Esben Dalgaard, mens Signe Lindkvist betragtes som underdog.

Vi tør ikke rigtig spå om de andre finalister, men vi har efterhånden set nok til at vide, Molly Egelind vinder Vild med dans. Uge efter uge scorer hun tæt på toppoint, og indtil videre er det blevet til mere end 200 af slagsen. Hendes nærmeste forfølger er Simon Stenspil, der alt i alt har hentet 168 point. Esben Dalgaard og Signe Lindkvist har skrabet henholdsvis 165 og 161 sammen.  Søs Egelinds datter ligger altså lunt i svinget til at vinde sæson 15.

 

Spilforslag til Vild med dans

Både eksperter og menigmand har haft ekstremt svært ved at spå om Vild med dans i denne sæson. Den ene overraskelse efter den anden er sket, hvilket tydeligt kan ses ved, at Lucy Love stadig er med i konkurrencen. Før sæsonen startede gav hun tørnhøje vinderodds, og der var ikke mange som havde spået hende en placering blandt de seks bedste dansere.

Vi sætter vores lid til, at Rolf Sørenens exit gør, at den kvindelig rapper og multikunstner Lucy Love skal danse for sit liv på ny. Hvis det kommer til at ske, så burde det også betyde, at hun må sige farvel og tak, hvilket efterhånden også har været længe undervejs.

Derfor anbefaler vi at spille på, Lucy Love bliver sendt hjem hos bet365. I skrivende stund giver det pengene tre gange igen.

 

Odds på Vild med dans hos bet365

 

Odds banner til Vild med dans