Verdens Bedste Fodboldrejse: – Bliv Forårsmester i live-betting og vind en plads

livebet_mester

Hvert år sender Danske Spil en række heldige vindere på Verdens Bedste Fodboldrejse, hvor deltagerne bliver fløjet rundt til tre store kampe i Europa på én weekend i april. En helt fantastisk oplevelse, som turdeltagerne kun har ros til overs for.

I denne uge kan du vinde din plads på Verdens Bedste Fodboldrejse ved at live-bette på Champions League og Europa League (fra d. 15. – 17. marts), hvor dine vindende live-bets giver dig point til ranglisten.

Vinderen af ranglisten er Forårsmester i Livebet, og der er præmier til de i alt 10 bedste live-bettere på ranglisten. Se præmierne forneden eller hos Danske Spils Oddset, hvor du kan læse mere og deltage under ‘Oddset -> Konkurrencer’.

Bliv Forårsmester i Livebet hos Oddset >>

* R/V gælder

 

Mere om Forårsmester-konkurrencen

For at deltage skal du spille live-betting på Champions League og/eller Europa League-kampene d. 15., 16. og 17. marts. Hver gang du placerer et live-bet, kan du vælge “deltag” på kuponen, så den tæller med i rangliste regnskabet.

Du kan satse mellem 10 kr. og 300 kr. om dagen, men alt under og over disse beløb, tæller ikke med i konkurrencen. Dette er for at sikre, at de fleste har muligheden for at deltage.

Du kan spille 1X2 og alle tilgængelige Specials inden for de Live-spil, du vælger (f.eks. målscorere, handicap, over/under m.fl.). Du skal spille kampene Live, og kun spil på Champions League og Europa League i fodbold gælder. Du kan deltage med én eller flere kuponer på Live-spil, men husk at du ikke må “tage pengene” ved at lukke dit væddemål før tid. I så fald vil kuponen ikke tælle med i Forårsmester-konkurrencen.

Pointsystemet:

Du optjener point ved at ramme rigtigt på dine live-bets, og her er pointformlen som følger:

Odds x indsats pr. væddemål = dagens point (kun gevinstgivende kuponer tæller med).

Du kan følge din placering på ranglisten på kampagnesiden for Forårsmester-konkurrencen hos Danske Spil, hvor den opdateres løbende.

Hvad sker der ved pointlighed på ranglisten?

I det tilfælde at flere spillere har lige mange point på de gevinstgivende pladser, vil vinderen findes via lodtrækning mellem de involverede parter.

 

Forårsmester-konkurrence præmier

Herunder kan du se præmierne til Top 10 på Forårsmester-ranglisten hos Danske Spil.

1. Plads på Verdens Bedste Fodboldrejse (værdi: 10.000 kr.)

2. Rejsegavekort 5000 kr.

3. Rejsegavekort 3000 kr.

4.-10. Unisport gavekort 600 kr + Freebet til Oddset på 400 kr

 

Bliv Forårsmester i Livebet hos Oddset >>

 

danske-spil-oddset-580x330