Vanvittigt tilbud: Få latterligt høje odds på El Clasico her

betfair_180Når det meste af verden lørdag aften sætter sig til rette foran tv’et, for at følge Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og de andre store stjerner i El Clasico, har du mulighed for at gøre kampen endnu mere interessant end de fleste andre. Betfair er nemlig klar til at give dig årets tilbud på El Clasico mellem Real Madrid og FC Barcelona, hvor du kan få de højeste odds på kampen nogensinde.

I forbindelse med den nye sportsbook giver Betfair nemlig langt de højeste odds på denne kamp, hvor du kan score hele odds 4.00 på en Real Madrid sejr, odds 6.00 på uafgjort og odds 7.00 på en sejr til Barcelona på Bernabeu. Det er markedet absolut højeste odds, og du kan ikke finde dem bedre andre steder.

 

Få de vilde odds på El Clasico her —>

Det bedste af det hele er, at du får din indsats refunderet, hvis det ikke lykkes dig at ramme rigtigt med dit væddemål, og det er derfor et risikofrit bet.

 

Sådan får du de høje odds

For at modtage dette fantastiske tilbud med de høje odds, kræver det, at du endnu ikke har en konto hos betfair. Hvis du allerede har en konto, så kan du desværre ikke benytte dig af dette tilbud. Har du ikke en konto, så skal du oprette en, og det kan du gøre helt gratis.

Når du opretter din konto, skal du huske at benytte dig af bonuskoden ZEP286. Denne kode vil nemlig gøre således, at du er berettiget til at spille på de høje odds.

Når kontoen er oprettet, skal du gå ind på markedet La Liga og finde opgøret mellem Real Madrid og FC Barcelona. Her skal du spille til de odds, som betfair i øjeblikket giver på det udfald, du vil spille på. Derefter skal du bare læne dig tilbage og nyde kampen.

Hvis dit resultat går hjem, så får du først og fremmest din egen gevinst, som er på max. 100 kr gange det odds, som du spillede kampen til. Hvis Real Madrid giver 2.30 gange igen, så får du først 230 kr. gevinst, og derefter runder betfair op, og giver dig differencen mellem odds 2.30 og odds 4.00 som et freebet. Det vil altså sige, at du først modtager 230 kr. som er din helt egen gevinst, og derefter modtager du 170 kr. som du kan benytte som freebet på deres sportsbook.

Lovligt og gratis El Clasico livestream