Deltag gratis og vind 5000 kr. med Unibets predictor om hviderussisk fodbold

Alle danske kunder hos Unibet kan gratis deltage i bookmakerens hviderussisk fodbold-predictor. Man skal svare rigtigt på alle seks spørgsmål for at have muligheden for at vinde. Gør man det, er man med i feltet, som kan vinde præmien på 5.000 kroner. Spørgsmålene vil omhandle, at man skal forudsige udfaldene seks kampe fra denne uges spillerunde. Kampagnen løber frem til fredag den 24. april klokken 17.00, hvor den første kamp starter.

 

 

Opret dig hos Unibet

 

 

Sådan deltager du i Unibets hviderussisk fodbold-predictor

  1. Man skal være oprettet som kunde hos Unibet.
  2. Find kampagnen under sport-kampagner
  3. Vælg hviderussisk fodbold-predictor
  4. Svar rigtigt alle seks spørgsmål
  5. Svar skal være indgivet inden fredag den 24. april klokken 17.oo.
  6. Vær med i kampen om 5.000 kroner.

 

De seks spørgsmål

Som nævnt skal alle predictors seks spørgsmål besvares korrekt. Man skal svare rigtigt på udfaldene af seks kampe. Det vil sige, at man skal komme med sit bud på, hvilket hold der vinder, eller om kampen sluttet uafgjort. Vi vil komme med vores bud på resultaterne af de seks kampe.

 

Smolevichi-Dinamo Minsk

Dette er en kamp mellem to hold, som ikke har fået den bedste start på sæsonen. Oprykkeren Smolevichi har fået tre point fra deres tre første kampe og har stadig deres første sejr til gode. Dinamo Minsk har vundet to kampe og tabt tre. Dinamo Minsk sluttede på fjerdepladsen i sidste års Premier League og må derfor være specielt utilfredse med den nuværende situation. Vi hælder da også mest til, at Dinamo Minsk ender med at trække det længste strå.

 

Neman Grodno-Energetik-BGU

Energetik-BGU fik en fænomenal start på sæsonen med sejre i deres første tre kampe. Her slog man blandt andre storholdet BATE Borisov med 3-1 i sæsonens første kamp. Man har dog tabt de seneste to kampe, hvilket betyder, at man nu er nede på en fjerdeplads. Hjemmeholdet Neman Grodno har fem point fra deres første fem kampe. De har været ganske gode på hjemmebane, hvor fire af deres point er hentet efter en sejr mod Vitebsk og uafgjort mod Belshina Bobruisk. Vi regner med, at denne kamp slutter uafgjort. Neman Grodno har som nævnt været gode på hjemmebane, mens Energetik-BGU stadig må have  bare lidt af det gode spil fra starten af sæsonen i sig.

 

Slavia Mozyr-FC Minsk

Slavia Mozyr har taget nogle store skalpe i løbet af sæsonen. De slog BATE Borisov hjemme med 2-1. I efterfølgende spillerunde slog man Dinamo Brest med 2-1. Herefter har man dog kun fået et point i de to seneste kampe. Dinamo Minsk er ikke kendt for at være fantastiske på udebane. Sidste sæson hentede de otte point fra 15 udekampe. I år har man fået tre point fra tre udekampe. Vi siger, at Slavia Mozyr vinder dette opgør og dermed forbedrede deres i forvejen fornuftige sæsonstart.

 

BATE Borisov-Gorodeja

BATE Borisov fik mildt sagt ikke den bedste start på sæsonen. De lagde nemlig ud med at tabe deres to første kampe. Herefter er man dog kommet efter det med syv point fra de seneste tre kampe. Senest spillede man 0-0 med Torpedo Zhodino, som har fået en forrygende start på sæsonen. Gorodeja har vundet deres seneste tre kampe i træk, men vi mener, at de får det svært ude mod BATE Borisov. Vi peger derfor på BATE Borisov som vindere af opgøret.

 

Dinamo Brest-Shakhtyor Soligorsk

En stor kamp mellem sidste års mestre Dinamo Brest og nummer tre Soligorsk. Man kan med stor sikkerhed sige, at ingen af holdene har fået den ønskede start i år. Soligorsk har hentet fem point på fem kampe. Dinamo Brest har gjort det bedre med syv point i deres første fem kampe. I Dinamo Brests seneste hjemmekamp slog man det stærke Isloch-mandskab med 3-1. Vi tror da også, at de forsvarende mestre Dinamo Brest vinder dette opgør.

 

Isloch Minsk-Vitebsk

Isloch Minsk har som nævnt fået en god start på sæsonen. De har ni point fra deres første fem kampe. Fire af disse har været på hjemmebane, hvor man altså har fået tre sejre ud af fire. Senest slog man Slavia Mozyr med 2-1. Vitebsk har også haft en stærk start på sæsonen med ti point fra fem kampe. Fra de tre foregående udekampe har man fået fire point. Vi forventer, at dette bliver en tæt kamp mellem to mandskaber, som lader til at være i topform. Vi tror dog, at Isloch ender med at vinde kampen.

 

 

Spil med i Unibets hviderussisk fodbold-predictor

 

 

Regler og vilkår for kampagnen

Denne kampagne løber frem til fredag den 24. april klokken 17.00. Den er eksklusivt tilgængelig for Unibets danske kunder. Tilmelding er ikke påkrævet. Alle Unibet kunder kan deltage gratis. For at have mulighed for at vinde skal man svare rigtigt på alle seks spørgsmål. I tilfælde af at flere svarer korrekt på alle seks spørgsmål, vil præmiepengene blive delt mellem disse. Det er kun muligt at deltage i kampagnen én gang.

Spørgsmålene vil omhandle udfaldet af kampe i den hviderussiske Premier League. Vinderen af konkurrencen vil få indbetalt præmien i form af 5000 kr til sin spilkonto. I tilfælde af at ingen spillere svarer korrekt på spørgsmålene vil der ikke blive uddelt nogen præmie. Når et spil er registreret betragtes dette som selve buddet. Unibet er ikke ansvarlige for bud, som er gået tabt eller blevet ændret ved overførslen. Bevis for magnetiske transskriptioner vil ikke bliver accepteret som gyldigt bevis for deltage.

I forbindelse med quizzen vil resultater fra UEFAs hjemmeside blive benyttet. Vindere af quizzen vil blive kontaktet indenfor fire dage af dennes afslutning. Ønsker du at tjekke dine resultater kan du gøre dette under “mine valg.” Unibet kan ændre eller annuellere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt. Unibets generelle regler og vilkår er gældende.

 

 

Opret dig hos Unibet

 

 

Det får man som ny Unibet-kunde

Unibet har naturligvis en velkomstbonus til deres nye spillere. Her få rman sit første indskud matchet af Unibet. Dette første indskud kan maksimalt være på 1.000 kroner. Det vil sige, at man vil få yderligere 1.000 kroner, hvis man selv vælger at indsætte 1.000 kroner ved sit første indskud. I dette tilfælde vil man dermed have 2.000 kroner til at spille for. Minimumsbeløbet for første indskud, hvis man skal modtage Unibets bonus er 40 kroner.

Man bør være opmærksom på, at ens bonus vil være gældende op til 60 dage efter, at man har oprettet sin konto. Dermed har man altså god tid til at få opfyldt gennemspilskravet for bonussen. Dette lyder på, at den skal gennemspilles seks gange til et mindsteodds på 1,40, hvilket blandt markedets laveste, hvilket selvsagt er en stor fordel.

 

Regler og vilkår for bonussen

For at kunne modtage Unibets velkomstbonus er der krav om, at man skal være bosat i Danmark. Man skal desuden være fyldt 18 år. Velkomstbonussen er et eksklusivt tilbud for nye kunder. Denne skal gennemspilles seks gange til minimumsodds 1,40. Efter kontoens oprettelse har man 60 dage til at opfylde kravet om gennemspil. Inden den periode udløber skal ens kvalificerede væddemål være afgjorte. Opfylder man ikke gennemspilskravet, vil bonussen samt eventuelle gevinster, som er vundet af denne være tabt. Det er ikke muligt at gøre brug af cash-out. Gør man det, vil ens væddemål ikke være kvalificeret. Man skal være opmærksom på, at et væddemål er kvalificeret uagtet om dette vindes eller tabes.

Hvis man gør brug af følgende betalingsmidler, er man ikke berettiget til at modtage Unibets velkomstbonus: Skrill, Paysafecard eller Neteller. Man bør være opmærksom på, at Unibet til enhver tid har ret til at ændre på velkomstbonus. Unibets generelle regler og vilkår vil desuden til hver en tid være gældende.

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund