U21 EM: Få odds 7.00 på Danmark mod Tjekkiet

odds_7_dk_vs_tjekkiet

Onsdag d. 17 juni kl. 18.00 går det omsider løs for Danmarks U21 landshold ved U21 EM i Tjekkiet, når Danmark møder de tjekkiske værter i åbningskampen på Eden Arena i Prag.

Danmark gik ubesejret igennem EM-kvalifikationen med otte sejre og fire uafgjorte kampe, og det er såmænd heller ikke lykkedes nogen at besejre Danmarks U21-mandskab i de efterfølgende seks træningskampe op til EM.

Betfair forhøjer oddset på Danmark i åbningskampen og giver odds 7.00 på dansk sejr mod Tjekkiet.

Tilbuddet gælder kun nye kunder som – foruden det høje odds – også får chancen for at optjene 1000 kr. i freebets.

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Kan Danmark vinde over Tjekkiet?

Svaret på ovenstående spørgsmål er naturligvis: “Selvfølgelig kan vi dét”.

Om de danske U21-drenge går hele vejen og hiver EM guld med hjem til Danmark er selvfølgelig tvivlsomt, men langtfra umuligt. Favoritterne fra Tyskland og England har på papiret rigtigt stærke mandskaber med til Tjekkiet, men omvendt har Danmark været uhyggeligt stærke i kvalifikationen og træningskampene, og alle der kan huske A-landsholdets triumf ved EM i Sverige i 1992 vil nok mene, at i en turnering med blot 8 hold kan alt vitterligt ske.

Læs også: U21 EM odds optakt: – Få odds 12 på Danmark

Kigger vi derimod isoleret på Danmarks første kamp mod Tjekkiet, er der alle muligheder for dansk sejr. Som nævnt har det danske U21 landshold ikke tabt i 12 kampe i kvalifikationen, ligesom det heller ikke er blevet til nederlag i de efterfølgende træningskampe op til U21 EM i Tjekkiet.

Nu møder Danmark så værterne i åbningskampen, og selv om værterne altid har en smule medvind pga. hjemmebanefordelen, lader det ikke til at den vind blæser særlig hårdt på Eden Arena i Prag, når Tjekkiets U21-landshold er i aktion. Kun én af de seneste fire hjemmekampe er nemlig endt med tjekkisk sejr, og da Tjekkiet er vært ved U21 EM 2015, har man heller ikke spillet en eneste kvalifikationskamp. Spørgsmålstegnene ved Tjekkiet er derfor mange, men kigger vi på nogle af deres seneste resultater, er det blandt andet blevet til en 1-0 sejr hjemme over Portugal i marts, og det eneste nederlag på hjemmebane i de fire sidste hjemmekampe lød på 0-1 mod Tyskland (bookmakernes EM-favoritter).

Vi tror på dansk sejr og det skal det også helst blive til, for kampen mod Tjekkiet kan meget vel blive kampen om gruppens andenplads og videre avancement i turneringen.

Kampen vises på DR3 med kampstart kl. 18.00.

 

Se alle U21 EM odds hos Betfair >>

 

betfair-580x330