Tyskland – Danmark optakt, odds og spilforslag

Søndag aften spiller det danske landshold den anden mellemrundekamp ved EM i herrehåndbold. Her møder det titelaspiranterne fra Tyskland, og der er lagt op til en interessant kamp mellem to stormagter. Både Danmark og Tyskland har forhåbninger om at gå videre til semifinalerne, men begge hold smed dumme point væk i grundspillet. Derfor har de nu ryggen imod muren, og kun sejr tæller. På trods af Danmarks svingende præstationer, er Nikolaj Jacobsens tropper favoritter. Hos bookmakeren Danske Spil får man odds 1,65 på dansk sejr, imens to point til Tyskland udløser odds 2,95.

 

Odds på Tyskland - Danmark

 

Sådan oddser du på EM i herrehåndbold 2018

For at kunne oddse på Danmarks chancer ved EM i herrehåndbold online, skal man have en konto hos en bookmaker. Herfra kan vi kun anbefale at oprette sig hos Danske Spil. Det er både Danmarks ældste og måske også den bedste bookmaker. Danske Spil er faktisk den danske bookmaker med allerflest spil på EM i herrehåndbold 2018, og derfor kan man altid finde noget at oddse på. Dette gælder selvfølgelig både, hvis man vil oddse på Danmarks kampe eller nogle af de andre kampe. Hos Danske Spil finder man det hele og altså noget til enhver smag.

Hvis man opretter en bruger netop nu, kan man derudover få en velkomstbonus på 500 kroner. Danske Spil giver simpelthen alle nye kunder, der indsætter mindst 500 kroner yderligere 500 kroner oveni hatten. Dermed er man sikret en stor startkapital, når man skal til at spille på Danmarks chancer ved slutrunden.

 

Få 500 kroner i velkomstbonus her

 

Optakt: Tyskland – Danmark

Tyskland gik videre til mellemrunden på trods af svingende resultater i grundspillet. Her startede Tyskland perfekt ud med en 32-19-sejr over Montenegro, men bagefter faldt de sammen. I de følgende to kampe blev det blot til uafgjort imod Slovenien og Makedonien, hvorfor Tyskland kun fik to point med videre til slutspillet.

Især kampen imod Slovenien var et langt antiklimaks for tyskerne. Ved pausen var de bagud med hele fem mål, og de var heldige at ende med et enkelt point. Flere gange balancerede de på afgrundens rand, men de fik kæmpet sig i gennem. Tyskerne kan takke PSG Handball-stjernen Uwe Gensheimer for, at de stadig lever ved slutrunden. Fløjspilleren leverede en gennemsolid præstation, med hele syv mål imod Slovenien. I store dele af kampen bar han resten af holdet på ryggen.

Efter grundspillet havde han scoret 21 mål på 28 afslutninger ved slutrunden. Dermed havde han en scoringsprocent på 75, hvilket kun norske Kristian Bjørnsen kunne matche. Han er altså en yderst målfarlig herre, som Danmark bør holde nøje øje med.

 

Danmark har momentum

Nikolaj Jacobsens tropper har både overrasket positivt og negativt ved slutrunden. Dette så man især i grundspillet, hvor landsholdet lagde flot ud med en sejr over Ungarn. Herefter fulgte dog et katastrofalt nederlag til Tjekkiet, der sendte spillerne ned i kulkælderen. Heldigvis formåede Jacobsen at få dem tilbage på hesten igen, og i gruppefinalen smadrede de Spanien. Spanien var på forhånd blandt favoritterne til at snuppe europamesterskabet, så den danske sejr var virkelig imponerende. Fra start til slut dominerede danskerne de stærke modstandere, og det niveau skal de finde frem igen imod Tyskland.

Hvis Danmark lever op til forventningerne og løber med sejren, vil de tage et stort skridt frem imod semifinalerne. I så fald skal vi nemlig spille, hvad der ligner en direkte duel om gruppens førsteplads imod Makedonien i den sidste gruppespilskamp.

 

Spilforslag

Danmark går ind til kampen som pæne favoritter, og alt andet end en sejr vil være skuffende. Flere af de danske spillere spiller til daglig i Tyskland, og de kender derfor også søndagens modstander til fingerspidserne. Det danske landshold har derudover fået momentum tilbage efter det katastrofale nederlag til Tjekkiet i grundspillet, og de skal nu bygge videre på de seneste sejre. Vi kan derfor ikke komme udenom at anbefale et spil på dansk sejr til odds 1,65 hos Danske Spil.

 

Odds på dansk sejr her

 

Danske Spil logo