Tottenham vs Chelsea odds:- Hvem sejrer i London-braget?

Søndag eftermiddag tager Tottenham hjemme imod Chelsea i et vaskeægte London-derby. De to klubber har kæmpet om håneretten lige siden, de mødte hinanden for første gang i 1909, hvor Chelsea vandt 2-1. Siden dengang er det blevet til 104 opgør imod hinanden, hvor det mest berømte er FA Cup-finalen i 1967. Det var første gang, at to London-klubber mødte hinanden i den prestigefyldte finale, og kampen betegnes i dag som værende den, der for alvor satte gang i rivaliseringen. Dengang vandt Tottenham 2-1, men i nyere tid har det været Chelsea, der har domineret.

På trods af dette så er  Tottenham pæne favoritter til at løbe med sejren hos bookmakerne. Hos bet365 kan man få odds 2,10 på en hjemmesejr, imens en Chelsea sejr belønnes med odds 3,40.

Kampen vises på TV3 Sport 2, og du kan finde masser af odds på den hos bet365.

 

Spil på London-derbyet her >>

Optakt: Tottenham – Chelsea

Tottenham fik en perfekt start på Premier League-sæsonen, da de i sidste weekend slog Newcastle med 2-0 på udebane. Hjulpet på vej af en udvisning til hjemmeholdets Jonjo Shelvey dominerede Tottenham kampen, og sejren var fuldt fortjent.

En af de allerbedste spillere for Tottenham i den kamp var danske Christian Eriksen, der markerede sig med oplæg til begge mål, hvilket helt fortjent sikrede ham prisen som kampens spiller hos flere forskellige medier.

Til kampen imod Chelsea må Tottenham undvære Erik Lamela og Danny Rose, der begge er skadede. Derudover er Kieran Trippier og Georges-Kevin Nkoudou tvivlsomme, hvilket formentlig kan give Mauricio Pochettino nogle grå hår.

Heldigvis for Tottenham så ser det endnu værre ud hos Chelsea. Antonio Conte må undvære Gary Cahill og Cesc Fabregas, der begge blev udvist imod Burnley. Derudover er Pedro, Eden Hazard og Tiemoue Bakayoko alle skadede, hvilket betyder at Conte må rotere en hel del.

Dette kan give plads til Andreas Christensen, der fik spilletid i sidste weekends kamp efter Cahills udvisning. Han forventes at starte i centerforsvaret sammen med Antonio Rüdiger og Cesar Azpilicueleta.

Sidste uges kamp var generelt en katastrofe for Chelsea. Hjemmeholdet blev udspillet i store dele af kampen, og ved pausen var de nede med hele 3-0. De fik ganske vist reddet noget af æren i anden halvleg, hvor de scorede to gange, men spillerne blev stadig buhet af banen efter et uacceptabelt nederlag.

Spilforslag til kampen:

Tottenham og Chelseas indbyrdes opgør er traditionelt set målrige. Hvem husker for eksempel ikke Tottenhams 5-3 sejr på White Hart Lane nytårsdag i 2015 eller 4-4 kampen i 2008? Ser man mere videnskabeligt og statistisk på på opgørene, så er otte ud af de seneste tretten opgør i mellem de to hold endt med over 2,5 mål, hvorfor dette ligner et fornuftigt spil.

Man kan få odds 1,85 på over 2,5 mål hos bet365, hvilket må siges at være pænt. På trods af skader og karantæner så kan begge hold nemlig stille yderst slagkraftige offensiver med Eriksen, Alli og Kane på den ene side og Morata, Willian og Boga på den anden.

Et andet spil kunne være i Tottenhams favør. Chelsea har haft en kaotisk sommer, og Conte er efter sigende ikke helt tilfreds med sin trup, som han gerne vil have forstærket. Til kampen her mangler Chelsea flere nøglespillere, og de var langt fra imponerende imod Burnley. Tottenham ser til gengæld gode ud, så et spil på Tottenham til at vinde med mere end et mål til odds 3,70 hos bet365 ser fornuftigt ud.

Spil på kampen hos bet365 >>