Tottenham Hotspur – Manchester City odds: Topbrag på Wembley

Der er tale om et vaskeægte topbrag, når Tottenham Hotspur hjemme på Wembley tager imod Manchester City. Hjemmeholdet har været i fuldstændig forrygende form igennem længere tid, mens udeholdet har ramt et formdyk på det værst tænkelig tidspunkt. Man City skal dog stadig kun bruge en enkelt sejr for at sikre sig det engelske mesterskab. Derfor bliver denne kamp fyldt med både spænding og tænding fra start til slut.

Mauricio Pochettinos mandskab har sat gang i noget af en slutspurt for at indhente de øvrige top fire-hold. De har således snuppet seks ligasejre i streg med en samlet målscore på 13-3. De to store højdepunkter i denne stime var helt sikkert 1-0-sejren på hjemmebane over ærkerivalerne fra Arsenal samt 1-3-sejren på udebane over de engelske mestre Chelsea. Spurs ligger nummer fire i Premier League med 67 point – samme antal som Liverpool på tredjepladsen.

Pep Guardiolas tropper har haft en mildest talt elendig uge. Først blev de skilt af på Anfield for derefter at smide en 2-0-føring over styr mod bysbørnene fra Manchester United, hvilket betød at de måtte udskyde deres mesterskabsfest. I onsdags tabte de så for tredje gang i træk, og derfor røg de ud af Champions League-kvartfinalerne med et samlet 5-1-nederlag. The Citizens fører ligaen med 84 point.

Bookmakerne forventer en total tæt kamp. En City-sejr giver eksempelvis odds 2,66 hos LeoVegas Sport. En Spurs-sejr giver derimod pengene 2,67 gange igen. Uafgjort belønnes med odds 3,65.

Nye kunder kan i øvrigt få odds 25 på, Christian Eriksen laver assist eller scorer imod Man City.

 

Spil på Eriksen scorer eller laver assist hos LeoVegas Sport

 

Optakt: Tottenham Hotspur – Manchester City

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur logoTottenham har ramt topformen på det helt perfekte tidspunkt. De har nemlig brug for en solid sejrsstime, hvis de vil overhale Liverpool og Manchester United i tabellen og derved sikre sig sølvtøj for tredje sæson i træk. Hvis den mission skal lykkedes for dem, så skal Christian Eriksen og Dele Alli forsætte de fornemme takter, som de har vist i deres sidste to kampe. Christian Eriksen både scorede og assisterede i lørdagens 1-2-sejr over Stoke på bet365 Stadium, og det var Dele Alli som lagde op til danskernes mål. På Stamford Bridge var de også begge to på måltavlen. Eriksen lavede en enkelt, mens Alli blev dobbelt målscore. De har altså været involveret i samtlige fem Spurs-scoringer i april måned.

Der er dog stadig plads til forbedring. Deres defensiv som ellers har set stabil ud det meste af sæsonen virker en smule usikker for tiden. Det er således over en måned siden, at Tottenham sidst præsterede et clean sheet i Premier League, og det er simpelthen ikke godt nok, når man tænker på, at de både har mødt Bournemouth og Stoke fra den nederste halvdel af tabellen. Den ellers så sikre sidsteskanse Hugo Lloris så i øvrigt rigtig shaky ud ved både Chelseas og Stokes scoringer, så Spurs-forsvaret har helt sikkert brug for en afstemning inden dette topbrag. Det går nemlig overhovedet ikke at lave så fatale fejl mod et mandskab som Manchester City. Hvis man ender med at gøre det, så bliver man uden tvivl straffet prompte.

Både Harry Winks, Kyle Walker-Peters og Danny må se til fra sidelinjen, da de er ude på ubestemt tid med henholdsvis en ankelskade, en haseskade og en lægskade.

 

Manchester City

Man City logoMan City har derimod mistet momentum på det værst tænkelig tidspunkt af sæsonen. Efter at have vundet Carabao Cup-finalen over Arsenal og sat sig selv i den bedste mulige position til at vinde det engelske mesterskab, så er gassen gået totalt af ballonen. I den første Champions League-kvartfinale på Anfield mod Liverpool blev de skilt af indenfor den første halve time, og selvom de kom tidligt foran i returopgøret, så kunne de stadig ikke sætte en stopper for den brandvarme egypter Mohamed Salah. Imellem de to kvartfinaler skulle der have været en mesterskabsfest mod Manchester United, men den blev totalt spoleret af et vanvittigt comeback i anden halvleg orkestret af Paul Pogba.

Deres formdyk hænger blandt andet sammen med de mange personlige fejl, som der er blevet begået i defensive. Særligt argentinske Nicolas Otamendi har lignet en skygge af sig selv i april måned. Mod Manchester United var han involveret i alle tre scoringer, og det var ikke meget bedre i returopgøret mod Liverpool, hvor han også leverede en elendig præstation. Han skal virkelig hanke op i sig selv, hvis Manchester City skal tilbage på sejrssporet og slutte sæsonen af med stil. Derudover har belgiske Kevin De Bruyne heller ikke leveret på samme høje niveau, som han plejer at gøre. Både deres forsvarsgeneral og midtbanemaestro skal altså finde deres topniveau frem igen, hvis mesterskabet skal sikres på Wembley.

Benjamin Mendy er tilbage i træning efter sin korsbåndskade. John Stones er forsat ukampdygtig på ubestemt tid på grund af en lårskade.

 

Tottenham Hotspur – Manchester City spilforslag

Som vi har været inde på tidligere, så er begge mandskabers defensiver til at tale med for tiden. Derfor tror vi også, at dette topbrag sagtens kunne blive en målfest. Særligt når man tænker på, at de to hold har ekstremt mange målfarlige spillere på holdkortet.

Både Harry Kane og Sergio Agüero har scoret over 20 ligamål i denne sæson. Derudover har Son Heung-min og Raheem Sterling også scoret et tocifret antal mål i Premier League. Det er altså bestemt ikke målscorere, som der mangler på banen i aften. Det taler for, at der kommer et offensivt festfyrværkeri med masser af kasser. Begge hold scorer og ét af dem laver mindst to mål. Der kommer altså minimum tre scoringer i dette opgør.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,64 hos LeoVegas Sport.

 

Spil på begge hold scorer hos LeoVegas Sport